Afficheur de contenu Web
  • #LikeMe treedt maar liefst 12 keer op in de Lotto Arena

#LikeMe treedt maar liefst 12 keer op in de Lotto Arena

Publié le sam. 18.01.2020

Goeiemorgen, morgen, goeiedag! 

Gisteren kwam er het fantastische nieuws dat #LikeMe er nog eens drie concerten bij doet in de Lotto Arena. Dit zijn jammer genoeg de laatste. Maar het zotte nieuws: #LikeMe treedt maar liefst 12 keer op in de Lotto Arena, waarvan verschillende shows al uitverkocht zijn. Dit is 6 keer zoveel dan vorig jaar, wow. Caro, Vince, Yemi, Kyona & Camille zijn al zeker van de partij, hopelijk brengen ze nieuwkomers Scott en Maria ook mee. Maar eerst, het nieuwe seizoen. Zagen jullie de eerste aflevering nog niet, opgelet: SPOILER ALERT! 

Wat een plottwist, dat zagen we niet aankomen. Vince, foei, je moest je schamen. Gelukkig was er Maria die al meteen een lach op ons gezicht bracht. En surprise, #LikeMe gaat de Franse toer op met ‘J’aime La Vie’. Met ‘Ik Ben Verliefd Op Jou’ krijgt Francisco, alias Yemi weer een solo. Geloof het van ons, zijn live solo ‘Hoop Doet Leven’ tijdens het concert vorig jaar brengt nog steeds kippenvel op onze armen. 
De nummers uit de tweede aflevering zijn ook al gekend: ‘Goeiemorgen, morgen’ van Nicole & Hugo, een echte Vlaamse klassieker en ‘Oempalapapero’ van Marva, dat zit al iets verder weg in ons geheugen, maar geen twijfel aan dat #LikeMe dit opnieuw veranderd in een hit. 

De rest van de nummers van het seizoen zijn nog niet gekend. We zijn even gaan kijken in de oude doos en vonden nog wat aanbevelingen voor Fabric Magic. Is het niet voor dit jaar, dan misschien voor het volgend seizoen? 

-    Wannes Van de Velde – Ik wil deze nacht in de straten verdwalen
-    Garry Hagger – Het allermooiste
-    Gorki – Lieve Kleine Piranha
-    Fixkes – Kvraagetaan
-    Yevgueni – Als ze lacht
-    Willy Sommers – Als een leeuw in een kooi
-    Clouseau – Zie me graag
-    Jimmy Frey – Duw een beetje
-    Jo Leemans – Que Sera Sera
-    Ann Christy – Dag vreemde man
-    Eddy Wally – Chérie
-    Mama’s Jasje – Als de daf van toen
-    Bart Herman – Dood aan jou

En als we de cast mogen geloven wordt dit seizoen nog spannender en nog dramatischer.
Hola, wat gaat dat allemaal geven?