Afficheur de contenu Web
  • Loïc Nottet dropt nieuw album, James Blunt is een topkerel en Milow keert terug naar zijn roots 
https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/d5/d5b33fff-63a0-4de4-b6f2-ce3336ecdf17/billie-eilish-news-1440x450.jpg

Loïc Nottet dropt nieuw album, James Blunt is een topkerel en Milow keert terug naar zijn roots 

Publié le ven. 29.05.2020

Breaking! Loïc Nottet gooit vandaag zijn nieuw album voor de leeuwen. ‘'Sillygomania' is de opvolger van het debuutalbum 'Selfocracy'. 'Heartbreaker' is de nieuwe single uit het album. Binnenkort staat hij ook in Vorst Nationaal, waar sinds deze week een geweldige quote van hem op de gevel prijkt!


Patrick Bruel blijft ondanks de coronacrisis live concerten geven vanuit quarantaine. Zijn miniconcerten zijn mee te pikken via sociale media en geven zijn ‘virtueel’ publiek de kans om donaties te geven aan het zorgpersoneel, ziekenhuizen, de medische sector, enz. Iedereen houdt van Patrick, dat uit zich ook in het bedrag dat hij al ophaalde, maar liefst 100.000 euro. Daarnaast voegde hij daar zelf ook een bedrag aan toe. Wat een mooi gebaar. We verwachten Bruel op 4 oktober 2020 in Vorst Nationaal.


Billie Eilish lanceert haar eerste kortfilm ‘Not My Responsibility’. Ze haalt dingen aan zoals bodyshaming en eigenwaarde. De kortfilm werd voor het eerst getoond tijdens de ‘Where Do We Go? World Tour’ in Miami, maar door de noodgedwongen onderbreking van haar tour door de coronacrisis heeft ze de film op YouTube gezet. De show in het Sportpaleis werd ook uitgesteld. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum. 

Billie Eilish - Not My Responsibility

Andrea Bocelli bevestigde vandaag aan een Italiaanse krant dat hij het coronavirus heeft gehad. Gelukkig is de zanger inmiddels hersteld en doneerde bloedplasma voor het onderzoek naar het virus. De artiest zou in maart optreden in het Antwerps Sportpaleis. Het concert wordt verplaatst naar 23 januari 2021. We kijken er al naar uit! 


Lauv en Sofia Reyes brachten op 22 mei de muziekvideo voor de single ‘El Tejano’ uit. Het liedje maakt deel uit van Lauv’s debuutalbum ‘~how i’m feeling~’. Een zomerhit in wording? Op 3 november treedt de zanger op in Lotto Arena.


Milow pakte onlangs met het nieuwe live-album 'Dream So Big Eyes Are Wide' uit. De single 'Whatever It Takes' staat sinds vorige week online en werd meteen in de Ultratop 50 gekatapulteerd. Op 5 april 2021 keert Milow terug naar zijn roots in Capitole Gent met een akoestische show. Aanrader!


De fans van Harry Styles zijn gekend voor hun enthousiasme en buitengewone creativiteit. Op maandag 25 mei, de dag dat Harry Styles in het Sportpaleis had moeten optreden, organiseerden ze een zoomconcert. Met een live onderonsje op Q-Music. Het concert van Harry Styles werd verplaatst naar 9 maart 2021.


James Blunt komt op 16 april 2021 naar de Lotto Arena. Afgelopen februari was hij nog te gast in Vorst Nationaal en dat concert was te gek. Je leest op onze website waarom het concert van James Blunt de moeite waard was en waarom je in de Lotto Arena dus niet mag ontbreken. 
 

Op 15 mei werd het historisch concert van 'Prince And The Revolution' op 30 maart 1985 in New York online gezet. "The audio from the concert has been remastered by longtime Prince mastering engineer Bernie Grundman, and is available officially in digital format for the first time across all streaming and download partners beginning today", klinkt het. De betreurde Prince speelde op 27 mei 2014 een onvergetelijk laatste concert in het Sportpaleis. #ripprince


Isabelle Beernaert brengt volgend seizoen de nieuwe dansproductie 'Naakt' naar Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen. Maar boven het dansgezelschap pakken zich donkere wolken samen. De coronacrisis laat zich ook bij de onafhankelijke dansproducente voelen. Op haar website doet ze daarom een oproep om het gezelschap te steunen. 🙏


Dit weekend, en alleen dit weekend kunnen alle musicalfans genieten van Hairspray Live. De show met grote sterren zoals Ariana Grande, Kristin Chenoweth en Jennifer Hudson wordt deze avond op YouTube gezet en is enkel dit weekend te zien. 


Ariana Grande en Lady Gaga brachten vorige vrijdag een nieuwe single ‘Rain On Me’ uit. En zoals voorgaande duets van Lady Gaga wordt dit waarschijnlijk ook weer een grote hit! De bijhorende videoclip werd ondertussen al meer dan 50 miljoen keer bekeken. 🤯
Daarnaast hebben ze ook een geweldige reclameclip opgenomen om de single te promoten. Vorig jaar gaf Ariana Grande nog het beste van zichzelf in het Sportpaleis.

^BP, ^SV, ^HE