Afficheur de contenu Web
  • Met de trein naar Vorst Nationaal aan halve prijs

Met de trein naar Vorst Nationaal aan halve prijs

Publié le mer. 05.06.2019

Vorst Nationaal en NMBS lanceren in september het voordelige Bravo! Treinticket. Je reist als concertbezoeker daarmee voor de helft van de prijs heen en terug met de trein van en naar Vorst Nationaal.
 
Het  Bravo! Ticket is beschikbaar voor alle evenementen die plaatsvinden vanaf september 2019. Het treinticket kan vanaf 31 dagen vóór het evenement online worden gekocht via de website van NMBS. 

Het enige wat je daarbij moet doen is bij de aankoop van je treinticket de unieke NMBS-code ingeven. Je vindt de code op je concertticket. Als je al een ticket kocht, dan krijgt nog een e-mail met daarin de NMBS-code.

Vorst Nationaal met de trein

Vorst Nationaal is eenvoudig te bereiken met de trein. De zaal ligt op amper vijf minuten stappen van het station Vorst-Oost. Van en naar het station Brussel-Zuid kan je gratis met de tram, dankzij de Event Pass van de MIVB. Zowel vanuit Vorst-Oost als vanuit Brussel-Zuid vertrekken er na de evenementen in Vorst Nationaal nog heel wat treinen naar verschillende bestemmingen.
 
“Wie reist met de trein, vermijdt stresserende files en lastig parkeergedoe. De meeste concerten of andere evenementen in Vorst Nationaal eindigen tussen 22.00 en 22.30 uur. Met het Bravo! Ticket kan men dus nog vlot met de laatste treinen van NMBS terug naar huis”, zegt Coralie Berael, Venue Manager van Vorst Nationaal.

Ook NMBS tevreden samenwerking

NMBS reageert eveneens zeer tevreden op deze samenwerking. “Steeds meer mensen kiezen ook voor hun vrijetijdsverplaatsingen voor de trein”, vertelt Marc Huybrechts, directeur Marketing & Sales bij NMBS. “Het is een snelle, comfortabele en duurzame manier om ter plaatse te geraken. Dankzij onze samenwerking met Vorst Nationaal maken we het ook voor de concertgangers nog voordeliger.”
 
Het Bravo! Ticket is geldig tussen elk Belgisch vertrekstation en het station Vorst-Oost of Brussel-Zuid op de dag van het evenement. De terugreis met het Bravo! Ticket kan ook op de dag na de heenreis.