Afficheur de contenu Web
  • Office Songs: Leer onze collega's kennen. Deel 6: Murielle, Ricardo en Innes
https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/37/37514e25-27ea-4c1b-b087-49d2d0bc5acd/simpleminds-news-nathan-dobbelaere.jpg

Office Songs: Leer onze collega's kennen. Deel 6: Murielle, Ricardo en Innes

Publié le jeu. 11.06.2020

© CPU  Nathan  Dobbelaere

De voorlaatste voorstelling van onze collega’s. Jammer, we zouden zeker nog 80 delen verder kunnen gaan. Vandaag stellen we jullie drie collega’s voor en ze hebben alle drie een GE-WEL-DIG verhaal over hun gekozen song.

Als eerste maak je kennis met Murielle. Zij werkt als ticketing medewerker voor Tele Ticket Service en de Sportpaleis Group. Ze zorgt ervoor dat tickets kopen kinderspel wordt. Altijd goedgezind en heeft ook altijd de beste verhalen aan de eettafel. Murielle kiest voor Belfast Child van Simple Minds en geloof ons, het verhaal dat eraan vast hangt is te grappig.

“Elke keer als ik dit liedje hoor barst ik spontaan in lachen uit omdat ik moet denken aan een specifieke collega. Op een concert van U2 in het Sportpaleis zei die collega namelijk dat hij hoopte dat Belfast Child één van de bisnummers was. Hij wilde niet naar huis gaan voor ze dit nummer speelde. Toen de frank viel is hij maar naar huis gegaan. 😊 😊 😊”

Nog een ticketing collega is Ricardo. Of moeten we al spreken van ex-collega? Deze vrolijke jongeman besloot namelijk recent naar Spanje te verhuizen. We moeten ons dus al mentaal voorbereiden op zijn vertrek en dat wordt moeilijk, want Ricardo bracht ons elke dag aan het lachen. We zullen hem missen, maar zijn office song zal voor eeuwig op onze playlist staan. Ricardo koos voor N’Oubliez Jamais van Joe Cocker.

“Dat is het liedje van mijn ticketing collega en mezelf. Een inside joke. En het is makkelijk voor haar om te onthouden, want als ze het vergeet denkt ze meteen aan de titel. 🤣”

Ricardo denkt nogal aan zijn collega’s 😂.
Als laatste vandaag stellen we je Innes voor. Innes is VIP coördinator en accountmanager. Ze zorgt ervoor dat er steeds personeel voor je klaar staat in de hospitality, VIP-ruimtes van de Sportpaleis Groep. Innes koos voor twee office songs.
Het all-time favoriete VIP-liedje op de Night of the Proms-VIP is Viva La Vida van Coldplay.

“Al jaren is dit het vip-nummer. Dit is het laatste nummer op de, zeer vaste, setlist van het VIP bandje ‘Coco Spirit’ dat jaren op de Night of the Proms-VIP speelde. Dan wisten we dat we bijna naar huis konden.”

Op andere VIP shows is het vooral Colors of The Wind van Vanessa Williams dat door de boxen klinkt.

“Dan mogen we de eigen achtergrondmuziek kiezen. Tot voor kort hadden we een iPod waar we de liedjes op kozen. Het ‘afrondlied’ is Colors of the Wind uit de Pocahontas film”

Volgende keer stellen we je de laatste twee inzendingen van de office-playlist voor en al zeggen we het zelf, ook het favoriete nummer van alle Sportpaleis Group medewerkers 😀

Heb je de vorige delen gemist? Geen probleem je kan ze hieronder terugvinden.
Deel 1: Stefan en Sven
Deel 2: Lode
Deel 3: Kristel en Peter
Deel 4: Coralie, Davy en Alexia
Deel 5: Sanne, Birgit en Shary