Afficheur de contenu Web
  • Popnieuws heet van de naald

Popnieuws heet van de naald

Publié le jeu. 30.01.2020

Eric Clapton op 18 juni in het Sportpaleis brengt Kurt Rosenwinkel Caipi Band mee als support act. Er zijn voor dit concert extra tickets te koop

Andrea Bocelli brengt op 21 maart de Franse zangeres Hélène Ségara mee naar het Sportpaleis. Samen brengen ze de legendarische hit 'Vivo Per Lei'. 

Jordan McGraw (opener) en Picture This (main support) verzorgen het voorprogramma voor Jonas Brothers in Lotto Arena  op 8 februari.

Camila Cabello beweegt haar vader tot tranen tijdens de uitreiking van de Grammy's. Bekijk de video. Op 14 juni is Camila Cabello te gast in het Sportpaleis.

Dua Lipa brengt vandaag haar nieuwe single 'Physical' uit. Bekijk de officiële trailer. Op 2 mei komt Dua Lipa op het podium in het Sportpaleis. 

Billie Eilish speelt live op de uitreiking van de Oscars op zondag 9 februari. Zondag 19 juli kan je haar aan het werk zien in het Sportpaleis. 

Halsey is een rijzende ster aan het popfirmament. Haar derde album ‘Manic’ met de hits “Without Me” en “Graveyard” is uit sinds 17 januari. Donderdag 5 maart geeft ze een concert in de Lotto Arena. Zorg dat je erbij bent.

Twisted Wheel opent voor  Liam Gallagher op 8 februari in Vorst Nationaal.

Bart Peeters krijgt er na 20 (!) concerten nog steeds geen genoeg van. Hij kondigde begin deze week een extra concert aan.