Afficheur de contenu Web
  • Ronan Keating op Night of the Proms in november

Ronan Keating op Night of the Proms in november

Publié le ven. 16.08.2019

Ronan Keating zijn dit jaar te gast op Night of the Proms in het Sportpaleis. De zanger staan op 22 en 23 november samen met 10cc, Maxi Jazz (Faithless), Natalie Choquette, John Miles en zanger-presentator Bart Peeters op de affiche de 35ste editie van het evenement.

Van Boyzone naar succesvol solo-artiest

Ronan Keating maakte zijn debuut als lid van de succesgroep Boyzone. Vanaf 1999 scoorde hij solo een pak hits als ‘When You Say Nothing At All’, ‘Life Is A Rollercoaster’, ‘Father And Son’ en ‘If Tomorrow Never Comes’. 

De 42-jarige Ier kan na 26 jaar in het vak terugblikken op heel wat successen en hoogtepunten. Zo trad hij op met Elton John in Madison Square Garden. Hij zong ook twee keer voor de paus. Bovendien was hij gastheer van o.a. het Eurovisie Songfestival en de MTV Awards. Hij is verder ook Goodwill Ambassadeur van de Verenigde Naties. 

Opnieuw op tour met Boyzone

Ronan Keating is met Boyzone opnieuw aan het toeren naar aanleiding van hun 25e verjaardag. Die wordt gevierd met het nieuwe en laatste album ‘Thank You & Goodnight’. Naast het album is er dus ook een uitgebreide afscheidstournee. Na een Duitse tour met Night of the Proms in 2016 komt Ronan Keating nu ook met zijn grootste hits naar Antwerpen. Zorg dat je erbij bent in november.