Afficheur de contenu Web
  • Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje

Publié le mar. 26.11.2019

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan en hij bracht Sinterklaas al aan wal. Op 6 december is het weer een belangrijke dag in België. Sinterklaas zal de daken beklimmen en cadeautjes achterlaten in je schoenen. Heb jij je lijstje al gemaakt? Bij ons staan er toch een paar van deze geweldige shows op en wie weet, als we braaf geweest zijn, krijgen we wel een ticketje in onze schoen. 

In de komende maanden krijgen we in onze zalen bezoek van een heleboel prinsessen, prinsen en stoere ridders. En ook een hele gekke beestenbende. Bekijk hieronder alvast onze verlanglijst voor de Sint, misschien hebben jullie ook wel zin om deze avonturen met ons te beleven! 

Liefste Sinterklaas, wij willen graag tickets voor deze geweldige musicals, zodat we kunnen dansen en zingen tot in mei! 

- Sneeuwwitje, het Sprookjesballet
Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen hadden zin om te dansen. Daarom wordt het verhaal eens al dansend verteld en ondersteund door een live symfonisch orkest. 

15/12 Stadsschouwburg Antwerpen
26/12 & 27/12 Capitole Gent

- Cinderella
Staan je glazen slippers en pompoenkoets al klaar? Cinderella komt langs in onze zalen om haar verhaal te vertellen, met geweldige nummers, luchtacrobaten en een paar breakdancers. 

Van 20/12 tot 20/12 Stadsschouwburg Antwerpen
Van 03/01 tot 05/01 Capitole Gent

- De Prinses & de Toverspiegel 
Maak kennis met Prinses Rosanna, die haar toverspiegel kwijtraakt en ze heeft jullie hulp nodig om die terug te vinden. Wij staan al paraat om haar te helpen, nu jullie nog. 

22/12 Ethias Theater Hasselt
23/12 & 30/12 Capitole Gent

- Disney on Ice, 100 jaar magie
Hakuna Matata in de Lotto Arena, geen zorgen enkel genieten van Mickey, Minnie, Donald, Goofy en Olaf op het ijs. Leg je Mickey-oren al maar in de buurt. 

Van 19/02 tot 23/02 Lotto Arena

- Madagascar, de Musical
Wat krijg je als je een leeuw, een giraffe, een nijlpaard, een zebra en een paar gekke pinguïns naar Gent brengt? Daar zijn we ook wel benieuwd naar. 

Van 27/02 tot 01/03 Capitole Gent

- Sprookjesboom
Een houthakker in het Sprookjesbos, iemand die de geliefde Sprookjesboom wil omhakken! Help de sprookjesfiguren de houthakker te stoppen!

09/05 Stadsschouwburg Antwerpen

- Arthur en de strijd om Camelot
Hoe cool zijn de ridders aan de ronde tafel? Maar de echte held is Arthur, die samen met Lancelot en Guinevere naar het zwaard op zoek gaat! 

29/04 Capitole Gent

- Pocahontas
John Smith, de ontdekkingsreiziger zet wal in de nieuwe wereld, waar hij al gauw in conflict is met de indianenstam. Pocahontas laat hem zien dat indianen meer zijn dan alleen maar ‘wilden’. 

Van 04/04 tot 19/04 Capitole Gent

- Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen
Hey ho, hey ho, de zeven dwergen zijn er ook! Sneeuwwitje en de dwergen moeten zich verweren tegen de gemene Koningin. 

28/03 Capitole Gent
18/04 Ethias Theater Hasselt

- Annie, de Musical
Het is een zwaar bestaan voor Annie en haar mede weesvrienden. Wil je weten of het morgen écht beter wordt voor Annie, zet dan zeker deze musical op je Sint-verlanglijstje. 

Van 18/02 tot 01/03 Stadsschouwburg Antwerpen

Dank u wel Sinterklaas, 
Vanwege Tele Ticket Service