Afficheur de contenu Web
  • 't Kuipke in Gent ontvangt topartiesten op het Festival van de Ambiance

't Kuipke in Gent ontvangt topartiesten op het Festival van de Ambiance

Publié le jeu. 01.08.2019

In ’t Kuipke Gent kan je volledig los gaan tijdens het Festival van de Ambiance op zaterdag 30 november. De komst van Lindsay, Willy Sommers, De Romeo’s en de Nederlandse feestmaker Snollebollekes was al bekendgemaakt. Vandaag worden ook Christoff, Rene Redley, Jan Smit, Swoop én allround party-DJ Ward aan de line-up toegevoegd. Niet langer wachten dus om je tickets te reserveren!

Elk jaar zijn ze in grote getalen aanwezig en verbroederen ze in ’t Kuipke Gent, de liefhebbers van muziek en ambiance. 

“Op de tribunes zitten de mensen die komen voor de optredens en op afstand enthousiast staan mee te zingen en te zwaaien. Op het middenplein staan de ambiancemakers. De drankjes binnen handbereik. Zodat ze hun dorst kunnen lessen na de zoveelste polonaise. Alles gaat er hoe dan ook gemoedelijk, gezellig en broederlijk aan toe. Dankzij de bezoekers en artiesten is het ‘Festival van de Ambiance’ de voorbije jaren uitgegroeid tot een vaste waarde”, zegt organisator Kris Bloemen van House Of Entertainment.

Voor Kempenaar Rene Redley is het de eerste keer dat hij op de affiche staat van het ‘Festival van de Ambiance’. 

“Voor mij wordt dit inderdaad één van de hoogtepunten van het jaar. Gent is een mooie stad en ’t Kuipke is een unieke locatie. Eén keer per jaar wordt hier gekoerst en gefeest. Mijn fans zijn enthousiast en al onderling aan het afspreken om hun vervoer te regelen. Zalig", zegt hij.

Het negende Festival van de Ambiance vindt plaats op zaterdag 30 november in ’t Kuipke Gent.

(Foto Festival van de Ambiance)