Afficheur de contenu Web
  • #TheaterThursdayTips van 27 februari

#TheaterThursdayTips van 27 februari

Publié le jeu. 27.02.2020

Extra shows voor Mamma Mia. De nieuwste productie van Deep Bridge valt in de smaak. Voor degenen die dachten deze show te missen, good news, er zijn maar liefst 6 nieuwe shows aangekondigd in de Stadsschouwburg Antwerpen, van 8 april tot 12 april.

Nog nieuws over Mamma Mia. Donna and the Dynamos traden dinsdagavond op in Vandaag op één. Gemist? No worries, op onze Facebookpagina kan je het opnieuw beleven.

Brahim alias Powathan in Pocahontas was jarig deze week en dat vierde hij door zijn transformatie te delen met het publiek. Zeg nou eerlijk, je herkent Brahim helemaal niet meer.

Waarom mag je Sneeuwwitje, de musical niet missen? Dat vertelt de cast jou zelf. Bekijk het zeker hier. En hou deze nieuwsitems in het oog, want op 1 maart gaan we naar de première en laten we jou weten waarom deze musical dé sprookjesmusical van het jaar is.

Bumba gaat op reis met zijn vriendjes. Op 1 juni passeert hij in de Capitole Gent. Wil jij erbij zijn? Goed nieuws, want je maakt kans op een duoticket voor deze show. Hier vind je meer info.

Liefde! Tragedie! De opera ‘La Bohème’ van Puccini is terug. Op 8 mei in de Stadsschouwburg Antwerpen te zien. Ontdek hier wat je kan verwachten.

De kerstklassieker ‘De Notenkraker’ komt terug naar onze zalen. Dit seizoen een vernieuwende versie van Prima Donna Events. Zeker komen kijken dus.

Arnout Van den Bossche heeft na twee uitverkochte Lotto Arena’s er nog steeds zin in. Op 27 februari 2021 staat hij daarom met zijn Burn-Out voor Beginners show in het Ethias Theater.

Johnny Cash zou gisteren 88 jaar geworden zijn. De muziek van Johnny blijft in ons hart zitten, daarom zijn er ook tribute shows. Maar de tributeshow die je ooit moet gezien hebben is The Johnny Cash Roadshow. Volgens Rosanne Cash is de gelijkenis akelig echt. Op 19 november 2021 staat hij in de Stadsschouwburg Antwerpen.  

Tess D Smith alias Tina Turner gaf haar alles in Concertgebouw Brugge. Wat gaat dat geven in de Capitole Gent op 20 november met The Soul of Tina Turner. Tess, Tina, you’re simply the best!

King Julian is een beetje egoïstisch! 😂 Gelukkig is Maurice er ook nog om te zeggen dat het wel degelijk over Madagscar, de musical gaat. Nog tot 1 maart in de Capitole Gent te zien.

Volgende week is er dus geen #TheaterThursday meer, maar je kan via deze Instagrampagina’s wel blijven genieten van deze toffe donderdagen.

Stadsschouwburg Antwerpen

Ethias Theater Hasselt

Capitole Gent