Afficheur de contenu Web
  • Versuz uitgeroepen tot de beste club van de Benelux

Versuz uitgeroepen tot de beste club van de Benelux

Publié le mer. 25.03.2020

Het internationale DJ Magazine maakte gisteren zijn top honderd van beste clubs opnieuw bekend en de Hasseltse discotheek Versuz behaalt met een 34ste plaats zijn hoogste positie ooit in de prestigieuze 'DJ Mag Top 100 Clubs'.

"De Belgische club Versuz is al sinds 2015 een vaste waarde in die lijst, maar maakt nu een sprong naar de 34e plaats. Een stijging van zes posities tegenover vorig jaar en maar liefst 30 plaatsen  hoger dan in 2015. Met deze positie is Versuz opnieuw de beste club van de Benelux", zegt Frédéric De Gezelle namens Versuz.

"Dat het voor clubs wereldwijd zeer uitdagende tijden zijn hoeft niemand te verbazen. DJ Mag stond er echter op om de aankondiging te laten doorgaan om zo fans en bezoekers van over heel de wereld de kans te geven hun steun te uiten aan hun favoriete club. Het merendeel van hen vermeld in de top 100 moesten de afgelopen dagen en weken de deuren te sluiten, zo ook Versuz", aldus Frédéric De Gezelle

Yves Smolders, zaakvoerder Versuz: "Ondanks de zeer bijzondere periode die we nu met z’n allen doormaken, zijn we zeer blij met deze 34e plaats. Het is de ultieme beloning en erkenning van een jaar lang hard werken door het hele team. We staan aan de vooravond van onze 18e verjaardag en hadden er dan ook graag een zeer feestelijk voorjaar van gemaakt. Dat het verjaardagsfeest nu niet kan doorgaan is uiteraard jammer. We roepen onze bezoekers dan ook op om zich 100% achter de campagne #SAVETHESUMMER te scharen en de richtlijnen van de overheid strikt op te volgen. Alleen zo komen we hier samen uit.”
 
Wil je je ‘dansmoves’ ook in je woonkamer op peil houden? Luister dan online naar Versuz Radio.

Dit keer geen live uitzendingen vanuit de club op zaterdag, maar wel ‘guesthouses’, waarbij de dj’s van Versuz een set spelen tussen 12 en 4 uur ‘s nachts.