Het evenement Brasschaat Klassiek op 16 juli zal uit drie onderdelen bestaan.

In het eerste en tweede deel speelt Il Novecento onder leiding van Robert Groslot bekende klassieke werken en Liesbeth Devos en Thomas Blondelle brengen enkele van de mooiste aria’s uit het operarepertoire.

In deel drie gaan de stoelen aan de kant en zodoende wordt een enorme dansvloer van 2500 vierkante meter vrijgemaakt. Il Novecento zal dan de bekendste klassieke walsen spelen en al wie wil en kan nodigen wij dan uit om te dansen. We doen samen een gooi naar een wereldrecord : we willen het grootste klassieke walsbal in openlucht zijn. Als er 1525 koppels samen op de dansvloer staan is het record  van ons.

Deel 1 start om 19.30 u en loopt tot kwart over acht, gevolgd door een half uur pauze.

Deel 2 start om 20.45 u en duurt tot half tien,gevolgd door een half uur pauze.

Deel 3 begint om 22.00 u en zal pas stoppen als we uitgedanst zijn.

 

CULINAIR

De deuren openen al om 18.00 u want u zal zich aan allerlei heerlijke spijzen en dranken tegoed kunnen doen die in gezellige kraampjes worden geserveerd. 

OVERDEKT

Mocht het slecht weer zijn dan zal iedereen toch droog zitten want we hebben een gigatent klaar staan van 2700 vierkante meter. Maar bij mooi weer dansen we onder de sterren.

Er is een groot videoscherm zodat iedereen de artiesten goed zal kunnen zien en de uitstekende geluidsinstallatie zorgt voor perfecte beluistering over de hele festivalweide.

ROLSTOELGEBRUIKERS

Rolstoelgebruikers die op de plaats van een gewone zitplaats willen staan worden verzocht dit te melden. Zodoende kunnen de mensen van de ticketting deze toeschouwers aan de buitenkant van een rij plaatsen waardoor geen circulatiehinder ontstaat, noch voor de rolstoelgebruiker, noch voor de andere toeschouwers.


Partager: