Aucune information disponible en français.

Opgelet! Het concert wordt verplaatst naar woensdag 23 november om 20 uur in het Ethias Arena in Hasselt. Meer informatie volgt.

Magische orkestrale klanken in Hasseltse Ethias Arena

Christiano and his Magical Orchestra verhuist van de Antwerpse Lotto naar de Hasseltse Ethias Arena, waar ze op woensdag 23 november neerstrijken 

Christiano ‘Chris’ Van Tongelen neemt je dit najaar mee in z’n magische wereld, samen met meer dan 30 Europese topmuzikanten. “Instrumentale orkestmuziek is populairder dan ooit. Omdat we gaan voor het beste, hebben we de voorbije weken nieuwe ideeën ontwikkeld die we absoluut willen toevoegen aan onze show. Omdat het praktisch niet haalbaar was, hebben we besloten om de show te verplaatsen naar het najaar. Dat geeft ons meteen ook de nodige productionele tijd om alles tot in de puntjes uit te werken. Laat het duidelijk zijn dat het avond gaat worden die je absoluut niet mag missen,” klinkt het bij concertorganisator Benelive Entertainment.

Wie zelf wil meegenieten van klassiek, pop, nostalgische bigband en dance – muziekstijlen die terug te vinden zijn op Christiano’s debuutalbum ‘Everlasting’ – moet beslist een ticket kopen voor Christiano and his Magical Orchestra, op woensdag 23 november om 20u00 in de Ethias Arena in Hasselt.

Vlucht even weg uit de dagelijkse sleur en dompel je onder in de magische wereld van Christiano and his Magical Orchestra.

VOIR D'AUTRES DATES


Cet événement est terminé


Partager: