Aucune information disponible en français.

"Later wil ik ook zingen over de liefde", een zin uit het dagboek van Dana Winner toen ze nog een Dana’tje was van 12 à 13 jaar. In die periode stonden 'Love is in the air' en 'Hopelessly devoted to you' hoog in de hitparade. Meer had een Limburgs meisje met zangkriebels niet nodig om te hopen dat ze ooit ook eens zou zingen over de liefde. Zoveel jaren later voegt Dana de daad bij het woord...

"Later wil ik ook zingen over de liefde", een zin uit het dagboek van Dana Winner toen ze nog een Dana’tje was van 12 à 13 jaar. In die periode stonden 'Love is in the air' en 'Hopelessly devoted to you' hoog in de hitparade. Meer had een Limburgs meisje met zangkriebels niet nodig om te hopen dat ze ooit ook eens zou zingen over de liefde.

Zoveel jaren later voegt Dana de daad bij het woord. Ze knutselde een prachtig liedjesprogramma in elkaar over de liefde in haar leven. En het resultaat is een zeer geslaagde, intimistische en meeslepende voorstelling die het hart verrast en de ziel verrukt.

Als Dana Winner de liefde bezingt, is Cupido intens blij. Want de liefde mag dan - volgens het spreekwoord - blind zijn, doof is ze niet. Daarom maakte Dana een mooie en oorstrelende selectie van liefdesliedjes. En ze weet met haar liedjeskeuze te verrassen. Ze laat enkele van haar grootste hits schitteren en stralen als nooit tevoren. Deze klassiekers wisselt ze af met andere nummers uit haar uitgebreide repertoire die perfect passen bij het liefdesthema. Daarnaast vertolkt ze ook werk van anderen: liedjes waarin liefde centraal staat en die Dana raken of herinneringen oproepen.

'Leven vol liefde' is een voorstelling in de beste Dana Winner-traditie. Een aanrader die je niet mag missen. De liedjes die Dana zingt, breit ze bovendien aan elkaar met ontwapenende, pikante of grappige bindteksten. Daarin vertelt ze over haar ervaringen met de liefde die in vele gedaantes op haar pad gekomen is: kalverliefde, passionele liefde, geflirt, romantiek, de eerste kus... Maar ook de valkuilen van de liefde zijn haar niet vreemd. Ongetwijfeld herkenbaar voor wie komt kijken en luisteren.


Partager: