VOLLEDIGE LINE-UP

Woensdag 22 juni - Zweden vs België

Skyve
Zwartwerk
The Van Jets
Woodie Smalls
Skyve
Zweden-België
Skyve
Sigma dj-set
TLP

De Rode Duivels die straks naar het EK in Frankrijk gaan zijn bekend! Hopelijk maakt jouw favoriete speler deel uit van het team. Hoe dan ook, op 13, 18 en 22 juni gaat het dak van de Lotto Arena tijdens het voetbalfeest Dance With The Devils!! En nu we sportieve line-up kennen, is het aftellen naar de bekendmaking van de volledige muzikale line-up op dinsdag 17 mei.

De eerste namen van nieuwe 'Dance with the devils': Blackbox Revelation en Sigma

Studio Brussel organiseert tijdens EK opnieuw supportersbelevenis in Lotto-Arena!

Woensdag 13 juni spelen de Rode Duivels hun openingsmatch op het EK voetbal tegen Italië. Voor de nieuwe editie van‘Dance With The Devils’ in de Lotto Arena heeft Studio Brussel alvast enkele muzikale toppers bekend gemaakt die mee komen supporteren voor de Rode Duivels: Blackbox Revelation en Sigma.

Voor de EK-matchen van de Rode Duivels tovert ‘Dance With The Devils’ de Lotto Arena om tot een kolkend stadion met een unieke supporterssfeer: supporters volgen er met z’n allen de EK-matchen van de Rode Duivels op een groot HD-scherm en genieten, voor en na de match, van de beste live muziek en top-dj’s.

Tijdens het WK 2014 was er ook al een succesvolle editie van Dance With The Devils: toen speelden ook Coely, The Sore Losers, Daan, Slongs & Halve Neuro, Admiral Freebee, Triggerfinger en Selah Sue live en was het waanzinnig feesten met Gunther D, 2 Fabiola, Klangkarussel, The Subs, Netsky en DJ Fresh!

Voor wie er toen niet bij was, vind je hier enkele hoogtepunten in de video onderaan dit bericht

Dance With The Devils in de Lotto Arena op:

- maandag 13.06.16 om 21.00u: België - Italië. Deuren open om 18.30u.
- zaterdag 18.06.16 om 15.00u: België - Ierland. Deuren open om 13.00u.
- woensdag 22.06.16 om 21.00u: Zweden - België. Deuren open om 18.30u.

De volledige muzikale line-up van Dance With The Devils 2016 wordt bekend gemaakt op dinsdag 17 mei 2016.

Het is mogelijk om een combiticket te bestellen (zie link in de kolom hiernaast) waarmee je komt supporteren bij de 3 wedstrijden. Een combiticket voor een zitplaats kost 35 euro (= 10 euro korting). Een combiticket voor een staanplaats kost 23 euro (= 7 euro korting).

Cet événement est terminé

BILLETS VIP

Partager:

Paquets