Aucune information disponible en français.

Het Witte Paard, een uniek concept in Vlaanderen

Het Witte Paard brengt elke zomer een dynamisch en gevarieerd spektakel in een authentieke variété-show aan de Belgische kust. Deze avondvullende revue is een cocktail van humoristische sketches, muzikale acts en adembenemende showbizz. Onder begeleiding van het professioneel orkest en het eigen Witte Paard showballet geniet je van entertainment van de bovenste plank!Jong en oud, met familie of onder vrienden, iedereen is welkom! 

Elk jaar opnieuw komen duizenden enthousiaste mensen afgezakt naar Blankenberge. Maar ook het bedrijfsleven komt graag naar Het Witte Paard. Een originele uitstap voor een geslaagd avondje ongeremd plezier met collega’s, klanten of zakenrelaties. De zaal in Blankenberge biedt plaats aan 700 bezoekers. Het unieke Tiroler interieur met verrassende drankbediening aan tafel staat garant voor een uitbundige sfeer. Zo worden bier of limonades tijdens de show geserveerd in glazen en kruiken tot 3 liter! 

Dit jaar presenteert Het Witte Paard: Rob de Nijs, Sandrine, Nele Goossens, Peter Thyssen, Patrick Onzia, Laura Seys, Daisy Thys, Dimitri Verhoeven en Elvira Van Bavinckhove. 

Meer informatie.