Aucune information disponible en français.

La Merveilleuse Revue tijdens de paasvakantie in Het Witte Paard was zo'n overdonderend succes dat de voorstelling op 20, 21 en 22 juli wordt verlengd.

La Merveilleuse Revue in een regie van ouwe getrouwe Jan Van Dyke presenteert vier internationale topacts met wereldfaam die het publiek zullen doen verstommen van verbazing. Primeur in Het Witte Paard is een topless showballet van zes danseressen. Zij zorgen voor dat tikkeltje extra sensatie. 

Sandrine, femme fatale met de stem van een nachtegaal, is uiteraard van de partij. Het Witte Paard is voor haar een vertrouwde omgeving waar ze graag terugkomt. Ook Patrick Onzia (Familie, Studio 100, Echt Antwaarps teater…) en alleskunner Steve Ryckier tekenen present. John Reels, de Belgische tenor, is nieuw in de revue en zorgt voor een streepje populaire klassieke muziek. 

De revue is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde tijdloze muziek, sensuele dans, onovertroffen acrobatie, een snuifje humor en oogverblindende kostuums. Het fantastische live-orkest staat naar goede gewoonte onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Ben Van den Keybus is producent en verantwoordelijk voor het concept. 

Partager

INFORMATIONS SUPPLEMENTAIRES


Site officiel:

http://witte-paard.be/