Aucune information disponible en français.

Woensdag 4 mei, vlak voor Hemelvaartsdag, vindt voor de zevende keer de ‘Night of the Giants’ plaats, de basketwedstrijd waarvoor Port of Antwerp Giants de Lotto Arena inruilt voor het grote Sportpaleis.

Tijdens de grootste basketmatch van het land heeft de havenploeg de kustploeg BC Oostende als tegenstander en beleef je een topwedstrijd in ware NBA-stijl, met muziek en tal van andere extra’s.

De vorige editie bracht maar liefst 17.135 toeschouwers op de been en dat was goed voor een nieuw toeschouwersrecord voor een Belgische basketbalwedstrijd. Begin mei wordt opnieuw gemikt op meer dan 17.000 aanwezigen. Port of Antwerp Giants treft in het Sportpaleis namelijk kampioen en bekerwinnaar BC Oostende, die ook de tegenstander was bij de bekerfinale in Vorst Nationaal. Zoals Okapi Aalstar het voorbije weekend met een 107-80-zege stuntte tegen BC Oostende, zo wil ook Port of Antwerp Giants een sportieve revanche nemen voor de verloren bekerwedstrijd. Deze wedstrijd is tegelijk de laatste van Port of Antwerp Giants in de tweede competitieronde en zal wellicht cruciaal zijn voor de positie in de play-offs die vlak daarna starten. Wedstrijdplezier is dus verzekerd!


Partager: