Met de hele familie eropuit? In attractiepark Phantasialand, net over de grens in Brühl bij Keulen, vind je actie, avontuur & entertainment. Van spectaculaire liveshows tot ’s werelds steilste wildwaterbaan. Durf jij het aan?

Phantasialand is een uniek attractiepark voor jong en oud en staat bekend als één van de populairste parken van Europa. Phantasialand heeft meer dan 40 spannende attracties, spectaculaire live shows en 6 indrukwekkende themawerelden: Fantasy, Mystery, Deep in Africa, Berlin, China Town en Mexico. Er zijn onder meer vier achtbanen, drie waterattracties en vier darkrides. Daarnaast zijn er leuke winkels, gezellige terrassen en fijne restaurants.

Het ideale familie-uitje vol actie, avontuur, spanning en entertainment. Net over de grens.

Ken je de nieuwste attractie Chiapas al? Chiapas is een wildwaterbaan met maar liefst vijf verdiepingen! Een tochtje duurt zes minuten met onderweg drie afdalingen, waarvan één achterwaarts. Chiapas heeft niet alleen de grootste afdaling, maar ook ‘s werelds steilste met een hellinghoek van 53 graden. Ontdek ook de andere superattracties zoals Black Mamba, Talocan, Colorado Adventure, Maus au Chocolat, River Quest, Winja’s Fear & Force en Mystery Castle.

Cet événement est terminé


Partager: