Rob de Nijs pakt ‘Groots’ uit in de Lotto Arena

Sinds hij zijn 70ste verjaardag vierde in de Lotto Arena heeft Rob er een jaarlijkse gewoonte van gemaakt om terug te keren naar wat hij zelf omschrijft als één van de mooiste concertzalen van Vlaanderen. Op zaterdag 17 oktober komt Rob voor het derde jaar op rij naar de gelauwerde concerttempel voor een ‘groots’ concert.

Al meer dan een halve eeuw staat Rob de Nijs aan de top en is hij één van de muzikale boegbeelden van de lage landen. Tijdens zijn ‘Groots’-concert zullen uiteraard alle hits voorbijkomen zoals ‘Ritme van de regen’ (waarmee hij doorbrak in 1967), ‘Zuster Ursula’, ‘Jan Klaasen de Trompetter’, ‘Zet een kaars voor je raam vannacht’, ‘Het werd zomer’, ‘Banger hart’ en ga zo maar verder. Uiteraard zal Rob zijn publiek – samen met zijn vertrouwde Pur Sang begeleidingsband – ook trakteren op nieuw werk, afkomstig van het vorig jaar verschenen studioalbum ‘Nieuwe ruimte’.

Rob de Nijs Groots wordt een ontmoeting met één van de grootmeesters van het Nederlandstalige lied. Rob zal ook enkele muzikale vrienden uitnodigen; topartiesten waarmee Rob een muzikale of persoonlijke band heeft.

‘Groots’ wordt een uniek concert in de Lotto Arena, waarbij Rob en zijn band alle registers opentrekken.

Cet événement est terminé


Partager:

INFORMATIONS SUPPLEMENTAIRES


Site officiel:

http://www.robdenijs.nl