Aucune information disponible en français.

Met de Seniorennamiddag op vrijdag 26 augustus wordt de aftrap gegeven voor het Londerzeelse feestweekend met als hoogtepunt het Schlagerfeest.

Deze namiddag wordt georganiseerd voor senioren en personen met een beperking. Voor alle aanwezigen wordt het een namiddagje puur amusement, met optredens van onder andere Steve Tielens, De Melando’s en Par Hasard.

Het Schlagerfeest op zaterdag 27 augustus is dit jaar aan de zesde editie. De organisatoren kiezen opnieuw voor een affiche met doorwinterde Schlagerartiesten die garant staan voor een avond boordevol ambiance. Feestvierders kunnen meezingen met onder andere Bart Kaëll, Sam Gooris, Dennie Christian, Jo Vally, Steve Tielens en Paul Severs.

Dit jaar wordt met de hal van JDK voor een nieuwe locatie gekozen en ook de formule wordt licht aangepast. De organisatie vertelt: “Op vraag van onze feestvierders kiezen we dit jaar resoluut voor een polonaiseplein, zodat iedereen zijn beste dansbeentje kan voorzetten. We bieden ook zitplaatsen aan, maar de kaarten hiervoor worden enkel in voorverkoop verkocht. We zijn ontzettend trots en fier dat we Londerzeel reeds voor het zesde jaar op rij op de kaart zullen zetten!”

De volledige line-up bestaat uit Sam Gooris, Steve Tielens, Jo Vally, Bart Kaëll, Jennifer, John Dennis en Ziva, Dennie Christian, Evi Goffin, Paul Severs, Dennie Demaro en Willy Will.


Partager:

INFORMATIONS SUPPLEMENTAIRES