Klik op "Koop tickets" en meld je aan op de wachtlijst!

Tourist LeMC heeft met ‘Horizon’ een prachtige nieuwe single uit. Een nummer dat een heel speciale betekenis kreeg na de trieste aanslagen in Zaventem en Brussel en dat een teken is geworden van hoop en sterkte.

Als meesterlijk verteller-causeur schrijft Johannes Faes, aka Tourist LeMC, zijn songs natuurlijk nooit zonder betekenis. Zijn tweede album ‘En Route’ staat bol van de scherpe maatschappijkritische en ietwat spirituele, persoonlijke beschouwingen. Met zijn straffe en beklijvende songs, niet in het minst om de rake lyrics en herkenbare thematieken, slaat Tourist LeMC een brug tussen Nederlandstalige folk en hiphop. Een uniek recept dat erg wordt gesmaakt door zowel critici als publiek, alsook door heel wat collega’s in het vak. ‘En Route’ bevat dan ook een aantal mooie samenwerkingen met o.a. Flip Kowlier (‘Troubadours’) en Bart Peeters (in onvervalst Boechouts op ‘Meester Kunstenaar’).

Tourist LeMC, de officieuze Antwerpse stadstroubadour, concerteert dit najaar groots in zijn eigen thuishaven en betreedt op zaterdag 12 november het podium van de Lotto Arena.

Cet événement est terminé


Partager: