Aucune information disponible en français.

Update:  Umberto Tozzi eerste Italiaan op Het Schlagerfestival

Het opzwepende ‘Gloria’, het heerlijke ‘Ti Amo’ en dé songfestivalhit ‘Gente di Mare’ zijn in het voorjaar te horen op Het Schlagerfestival in de Ethias Arena in Hasselt. De organisatoren konden namelijk wereldster Umberto Tozzi strikken voor hun twaalfde editie. Umberto Tozzi is niet alleen voor het eerst aanwezig op Het Schlagerfestival, het is ook de allereerste keer dat een Italiaan hier op het podium staat! 

Wie ook in haar nopjes is, is Laura Lynn. Zij deelt het podium niet alleen met haar Lynn Sisters Tine Embrechts en Nathalie Meskens, ook als soloartiest is ze van de partij én de kans is groot dat ze ook nog een liedje zingt met Matthias Lens. De zanger-accordeonist (en levenspartner van Laura) werd begin september toegevoegd aan de affiche. 

Tot slot melden de festivalorganisatoren ook nog de komst van Yves Segers. De man van de meezingers ‘Café De Zwaan’, het recente ‘Waar zijn die handjes?’ en de Toast-klassieker ‘Ik schreeuw het van de daken’ is opnieuw van de partij.

---- 

Ook in 2017 zal er weer worden ‘geschlagerd’ in Ethias Arena Hasselt. Je kan nu al reserveren voor de twaalfde editie van dit grote polonaisefeest! Tot en met 30 april 2016 is er een vroegboekkorting.

De eerste namen: Jo Vally, The Lynn Sisters, Sasha & Davy, Willy Sommers en Matthias Lens.

Het Schlagerfestival kiest voor een gezonde muzikale mix van vaste waarden en nieuwkomers die live hun grote hits vertolken. Jo Vally, The Lynn Sisters, Sasha & Davy én Willy Sommers zijn de eerste namen die bekend zijn gemaakt voor de editie van 2017. In de loop van de komende maanden worden nog meer namen gelost.

Polonaise-staanplaatsen op zaterdag 25 maart

De show op zaterdag is opnieuw met polonaise-staanplaatsen op het middenplein. Tijdens die voorstelling is het middenplein volledig stoelenvrij, zodat het staande publiek er volop kan dansen, springen en uit de bol gaan. De echte feest- en ambiancemakers kunnen zich tijdens deze show overal vrij bewegen in de zaal. Wie verkiest om het toch wat rustiger aan te doen, geniet vanaf de zitplaatsen op de tribunes niet alleen van de artiesten op het podium maar evenzeer van het feestende publiek op het middenplein

Veel plezier tegen een betaalbare prijs

Het Schlagerfestival biedt heel veel waar voor weinig geld, zodat echt iedereen erbij kan zijn.

Kaarten kosten:

28 euro (geen extra kosten) 
38 euro (geen extra kosten) 
43 euro (geen extra kosten) 

Ook ambianceplaatsen van 38 en 43 euro op het middenplein.

Zaterdag 25 maart uitsluitend AMBIANCE-staanplaatsen van 38 euro op het middenplein!

De ambianceplaatsen op het middenplein zijn bedoeld voor mensen die heel actief met Het Schlagerfestivalfeest mee willen doen. Wie zittend een onbelemmerd zicht wil hebben op de show koopt deze plaatsen dus beter niet, maar schaft zich ‘gewone’ zitplaatsen in de tribunes aan. De duurste plaatsen in de tribunes zijn de beste om van de show te genieten voor wie verkiest om te blijven zitten en liever niet door uitbundige festivalgangers wordt gehinderd.

Bestellen kan online en telefonisch op het nummer 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.) of ga langs bij Media Markt, Sint-Jozefstraat 10.1.1 te Hasselt (open ma-za 09.30-19.00 uur)

Ook voor groepen en bedrijven

Ook grote groepen en bedrijven komen graag naar Het Schlagerfestival. Bedrijven wenden het evenement aan om een relatiemarketingactiviteit op te zetten of als VIP-uitstap met het personeel.

Snel reserveren is de boodschap voor groepen en bedrijven die in 2017 weer mee een onvergetelijk feest willen bouwen!

Voor groepen zijn er aantrekkelijke kortingen:

3,50 euro korting per kaart vanaf 50 kaarten
5,00 euro korting per kaart vanaf 250 kaarten
7,00 euro korting per kaart vanaf 500 kaarten
Groepskortingen kunnen worden besteld via groepen@sportpaleisgroep.be

VIP-arrangementen via vip@sportpaleisgroep.be

 

VOIR D'AUTRES DATES