Helmut Lotti in november en december 2018 doorheen België met zijn “Soul Classics in Symphony” tour

Zijn concert op 15 december in Capitole Gent is helemaal uitverkocht maar niet getreurd, je kan hem nog bewonderen op 29 december in het Ethias Theater Hasselt.

Wegens het grote succes van deze tournée, kondigt Helmut Lotti ook een extra concert aan dat plaatsvindt op 26 december 2018 in de Elisabethzaal te Antwerpen.

Kaarten kosten 55, 66 en 77 euro voor de show in Ethias Theater Hasselt, en 78, 67, 56 en 45 euro in de Elisabethzaal Antwerpen.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Wie zo lang niet kan wachten, kan binnenkort terecht bij VTM. Helmut Lotti is immers één van de juryleden van het nieuwe seizoen van The Voice Senior.

Maar dat is nog niet alles!

Binnenkort, op 16 december, zal Helmut Lotti tevens op ÉÉN (VRT) te bewonderen zijn! 
Op die dag wordt namelijk de special rond “Helmut Lotti : Soul Classics in Symphony” uitgezonden. 

De beelden werden opgenomen in een magistrale spiegeltent! 
Kortom een niet te missen afspraak voor alle Helmut Lotti fans!

Tien jaar na Time to Swing is de comeback van België ‘s grootste zanger ooit helemaal een feit. Op 3 augustus lanceerde Helmut Lotti met enige trots zijn nieuwste single, My Girl. Op 28 september volgde de full-cd: ‘Soul Classics in Symphony’ die meteen goed was voor een gouden plaat en 3 weken nummer 1 in de Ultratop.

 En in november en december zal Helmut Lotti doorheen het land toeren.

De Soul Classics In Symphony, het nieuwste conceptalbum van de geboren Gentenaar Helmut Lotti, sluit tien jaar na Time To Swing naadloos aan bij een weergaloze successage die in 1995 begon met Helmut Lotti Goes Classic.

Helmut bewijst eens te meer zijn talent voor het zingen van melodieuze, romantische muziek, maar toont ook goede smaak voor vurige classic soul met zijn versie van My Girl.

Deze song, geschreven door de legendarische Smokey Robinson en Ronnie White, is een van de mijlpalen van Motown en dé evergreen bij uitstek van The Temptations die er met frontzanger David Ruffin in 1964 hun eerste USA Billboard n° 1 hit mee scoren.

VOIR D'AUTRES DATES