Na het enorme succes van 'Doornroosje', 'Assepoester', Sneeuwwitje' en 'Rapunzel' zet Music Hall volgend seizoen de ondertussen rijke en mooie traditie van sprankelende sprookjesmusicals verder met 'Roodkapje'. 

Het alom geliefde sprookje van de gebroeders Grimm, wordt onder een fris, eigentijds kapje gestoken, met een Vlaamse cast, veel humor, leuke liedjes en zelfs een aantal gloednieuwe personages! 

'Roodkapje' wordt een zeer interactieve sprookjesmusical, waar jong en oud van zullen genieten. 

Zoals de Music Hall-traditie het stilaan vraagt, kunnen de kids na afloop van deze familievoorstelling ook kennismaken en op de foto gaan met de sprookjesfiguren, tijdens een geanimeerde meet & greet. 

Als leuk extraatje, kunnen ze ook proeven van Roodkapjes' koekjes voor grootmoeder, mét het geheime ingrediënt! 'Roodkapje, de sprookjesmusical' speelt in de herfstvakantie in Antwerpen, Gent en Hasselt, en in de kerstvakantie in Gent. 

Over het verhaal

'Roodkapje, de sprookjesmusical' bewandelt het pad van het gekende sprookje van de gebroeders Grimm, maar wijkt er, net zoals het lieftallige meisje met het rode kapje in het originele sprookje, toch even van af. 

De grote boze wolf, grootmoeder, het mandje met lekkers, Roodkapje en haar moeder: we zien ze allemaal terug, maar het publiek zal ook kennis kunnen maken met enkele gloednieuwe personages. 

Zo is er de goede fee, die met haar toverkracht het pad dat Roodkapje door het Toverbos moet volgen beschermd heeft en Roodkapje loopt in het Toverbos ook niet enkel de boze wolf tegen het lijf. Blijft Roodkapje op het goede pad of wordt ze er toch van afgeleid door de boze wolf, die haar wel een lekker hapje vindt, moet de goede fee Roodkapje te hulp komen…en welke dieren komt ze nog meer tegen? 

Jong en oud kunnen het ontdekken en worden uitgenodigd om volop mee te stappen in deze sprankelende, interactieve sprookjesmusical.  

Partager