Donna zal zoals eerder aangekondigd gespeeld worden door Ann Van den Broeck. Haar dochter Sophie wordt vertolkt door Tinne Oltmans. Niemand minder dan Evi Hanssen aangekondigd als Tanya, een van de jeugdvriendinnen van Donna. En ook de derde vriendin is bekend: Ilse La Monaca zal Rosie spelen. De vriendinnen en bruidsmeisjes van Sophie zullen vormgegeven worden door Helle Vanderheyden (Ellie + Alternate Sophie) en Shana Pieters (Lisa).

Uiteraard zijn er ook enkele sterke mannen opgetrommeld om tegengewicht te bieden voor al dat vrouwelijk geweld: Michiel De Meyer (Sky) zal de verloofde van Sophie spelen, bijgestaan door zijn vrienden Matthew Michel (Eddie) en Kenny Verelst (Pepper). De drie mogelijke vaders van Sophie worden gespeeld door Jeroen van DyckJohan Terryn en … niemand minder dan regisseur Stany Crets. Wie welke rol voor zich neemt, is nog even een verrassing. 

De strakke groepsdansen en heldere zangpartijen worden gebracht door het ensemble, bestaande uit Laurenz Hoorelbeke, Jasmine Jaspers, Kars Huijink, Yannick Dijck, Jervin Weckx, Sven Tummeleer, Oonagh Jacobs, Barbara De Winter, Joke Van Robbroeck, Marije Van Sonsbeek, Sarah Goethals en Samantha De Water.

Bij Deep Bridge staan we te popelen om er met zo’n straffe ploeg te kunnen invliegen! En dus delen we een week lang cadeau’s uit.

Van dinsdag 23 april 2019 tot en met zondag 5 mei 2019 geldt een bijzondere actie: je koopt je ticket en je krijgt van ons gratis een upgrade naar een hogere categorie!

Voor de Golden Seat betaal je een week lang de prijs van Categorie 1, voor Categorie 1 betaal je de prijs van Categorie 2, enzovoort.

Wacht dus niet te lang, want MAMMA MIA! ga je sowieso willen zien.

Hoe ga je te werk: 

·         Je bestelt het ticket dat je wenst te kopen, indien je een Golden Seat ticket wenst selecteer je ook Golden Seat.

·         Daarna volg je het bestelproces verder, de nieuwe prijs wordt toegekend in de volgende stappen.

Prijzen (weekendprijzen zijn 5 euro duurder):

Golden Seat: 59 euro (ipv de normale prijs van 74 euro)

Categorie 1: 49 euro (ipv de normale prijs van 59 euro)

Categorie 2: 39 euro (ipv de normale prijs van 49 euro)

Categorie 3: 29 euro (ipv de normale prijs van 39 euro)

 

(Deze actie is enkel geldig op reguliere voorstellingen en niet cummuleerbaar met andere acties)

 

VOIR D'AUTRES DATES