Algemene Verkoopsvoorwaarden TTS

Deze website wordt beheerd door Tele Ticket Service nv (TTS). TTS verkoopt tickets en gerelateerde diensten die toegang verlenen tot de verschillende zalen van de Sportpaleis Group. Door deze website te bezoeken of te gebruiken, mogelijk via het plaatsen van een bestelling op de sites van de verschillende zalen van de Sportpaleis Group, stemt u in met de voorwaarden van het online verkoopsbeleid van Tele Ticket Service, zoals dat hieronder uiteen wordt gezet. Als u niet instemt met deze voorwaarden, verzoeken wij u deze website niet te bezoeken of te gebruiken.

Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn ook van toepassing voor telefonisch, schriftelijk of via email geplaatste en/of bevestigde bestellingen.

Tele Ticket Service behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Wijzigingen worden van kracht bij publicatie op de website.

PRIJS

BESTELLING

BETALING EN TOEZENDING

BEWARING EN VERLIES

GEBRUIK

BEZORGEN VAN TICKETS AAN DERDEN

WIJZIGINGEN OF AFGELASTING

BEPERKING AANSPRAKELIJKHEID

PRIVACY

ANNULERINGSVOORWAARDEN

VARIA

KLACHTEN OF GESCHILLEN

CONTACT

Tele Ticket Service nv - Schijnpoortweg 119 - B-Merksem | BTW (BE) 0466 231 092 - RPR Antwerpen | BNP Paribas Fortis - IBAN BE79 0013 8409 6333 - BIC GEBABEBB