Cirque du Soleil met TOTEM™ voor de eerste keer in België

Cirque du Soleil brengt vanaf 7 september 2017 zijn indrukwekkende spektakel TOTEM™ voor de allereerste keer in België. De show neemt je mee op een fascinerende reis doorheen de evolutie van de mens.

Klik hier voor informatie en tickets.

---

Cirque du Soleil deze zomer met Amaluna in Knokke-Heist

Een mysterieus eiland, vol schoonheid en moed… Koningin Prospera heeft voor haar dochter die volwassen is geworden een ceremonie georganiseerd met als thema’s vrouwelijkheid, vernieuwing, wedergeboorte en balans. Daarna veroorzaakt ze een storm. Een groep jonge mannen komt op het eiland terecht, waarna zich een episch liefdesdrama ontwikkelt met in de hoofdrollen Prospera’s dochter en een dappere jonge aanbidder. De liefde tussen deze twee zal danig op de proef worden gesteld.

Na een uitverkochte passage in Brussel (september/oktober 2015) met meer dan 130.000 bezoekers komt Cirque du Soleil deze zomer met zijn indrukwekkende show Amaluna terug naar België. Het wereldvermaarde circusgezelschap slaat dit keer zijn Big Top-tent op in Knokke-Heist naast het treinstation aan de Natiënlaan. De voorstellingen vinden plaats vanaf 14 juli 2016.

Klik hier voor reserveringen voor groepen (vanaf 12 personen).

Neem voor informatie op met:

Picha Theus
picha.theus@sportpaleisgroep.be
tel. 03 400 60 44

 

Opgelet: de gewone ticketverkoop loopt rechtstreeks via Cirque du Soleil.

 


Deel:

EXTRA INFORMATIE


Officiƫle website:

https://www.cirquedusoleil.com