Europa’s succesvolste paardenshow komt in 2016 naar de Lotto Arena

APASSIONATA, Europa’s succesvolste live-entertainmentshow met paarden, komt in 2016 voor de elfde keer naar Antwerpen. In de Lotto Arena naast het Sportpaleis raken op zaterdag 20 en zondag 21 februari alle paardenliefhebbers ‘In de Ban van de Spiegel’. De nieuwe Apassionata-productie belooft magische ontmoetingen en betoverende scènes naast spanning en sensatie. ‘In de Ban van de Spiegel’ is een niet te missen spektakel voor heel de familie.

Het geheimzinnige spiegelkabinet

‘In de Ban van de Spiegel’ vertelt het verhaal van de zussen Amy en Tracy, die een idyllisch en zorgeloos leven leiden op hun boerderij op het eiland Jersey. Op een dag gebeurt er echter iets mysterieus, dat totaal onopgemerkt blijft door alle andere bewoners van het eiland. De werkelijkheid lijkt een scheur op te lopen. Vanuit het niets duiken duistere figuren op. Hun contouren worden steeds duidelijker… Tot uiteindelijk een bizarre tent op de weide langs de rand van de weg staat, een spiegelkabinet!

Amy en Tracy voelen zich door dit spiegelkabinet aangetrokken. Het opschrift “Spiegel der Wereld” belooft een spannend avontuur. De duistere uitstraling van de tent nemen ze allebei nauwelijks waar wanneer ze binnengaan. Ze hebben geen flauw benul van de tovenaar die hier een val heeft opgezet om jonge zielen te vangen… Zielen zoals die van Amy! Met een list lokt hij het meisje in zijn donkere spiegel, die achter haar in scherven uiteenvalt.

Tracy blijft vertwijfeld achter wanneer de scherven voor haar ogen oplossen. Gelukkig bestaan er ook goede krachten om haar heen, die haar met raad en daad bijstaan. Om haar zus terug te halen moet ze haar reis door de spiegel afleggen en de verdwenen brokstukken weer in elkaar zetten. Moedig begeeft ze zich op haar zware weg…

Zal Tracy erin slagen de ban van de spiegel te doorbreken? Kan ze haar zus Amy bevrijden uit de greep van de tovenaar? Je komt het allemaal te weten tijdens deze fantastische tocht door werelden vol fantasie en fascinatie, schaduw en licht. Een reis met de mooiste paardenrassen ter wereld en ruiterkunst op topniveau, zoals we die al tien keer in Antwerpen met Apassionata mochten ondernemen.

Mis het niet, reserveer snel

Bestel nu je kaarten (42, 52 en 62 euro, inclusief servicekosten) en maak er met het hele gezin, familie, vrienden of collega’s een onvergetelijke uitstap van. Kinderen t/m 9 jaar krijgen automatisch een korting van 50% op de normale ticketprijs. Voor groepen en verenigingen zijn er aantrekkelijke kortingen.

Reserveren kan online via de links hiernaast of telefonisch op het nummer 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.).

Dit evenement is afgelopen

VIP TICKETS

Deel:

EXTRA INFORMATIE


Officiële website:

www.apassionata.com