In 2014 was rockheld Bryan Adams te gast in het Sportpaleis, waar hij naar aanleiding van de dertigste verjaardag van zijn meest succesvolle en beroemde plaat ‘Reckless’ alle toppers uit zijn indrukwekkend palmares bracht. Nogmaals werd duidelijk hoe eindeloos die lijst wel is. ‘Summer Of 69’, ‘Run To You’, ‘Heaven’, ‘(Everything I Do) I Do It For You’, ‘Please Forgive Me’, ‘Cuts Like A Knife’, ‘Thought I’d Seen Everything’… Bryan Adams is een hitmachine!

Het is altijd één groot meezingfeest wanneer de Canadese rocker op het podium staat. Daarom wordt het uitkijken naar zijn splinternieuwe Get Up!-tournee, die op woensdag 25 mei halt houdt in het Sportpaleis.

Naast tophits zal Bryan Adams tijdens zijn nieuwe concertreeks ook nieuw werk brengen. Zijn dertiende studioalbum ‘Get Up’ verschijnt op 30 oktober en is een verzameling van prachtig opgebouwde rocknummers, gaande van hevige uptempo tracks als ‘Brand New Day’, ‘You Belong To Me’ en ‘Thunderbolt’ tot meer gemoedelijke songs als ‘Don’t Even Try’ en ‘We Did It All’.

Voor de plaat werkte Adams samen met multi-instrumentalist, songwriter en producer Jeff Lynne (The Beatles, Paul McCartney, Randy Newman en Tom Petty), wat hem de kans gaf om zelf uitgebreid de tijd te nemen voor het schrijven van de nieuwe liedjes. Bryan Adams is erg trots op zijn nieuwe langspeler en kan niet wachten om hem live aan zijn fans voor te stellen.

Dit evenement is afgelopen

VIP TICKETS

Deel:

EXTRA INFORMATIE


Officiƫle website:

https://www.bryanadams.com/