EXTRA TICKETS - update 20.06.2016 16:00

Supernieuws voor de fans van Céline Dion die nog geen tickets konden bemachtigen voor het concert morgen en overmorgen in het Sportpaleis. Om productionele redenen worden een beperkt aantal extra tickets in verkoop gezet in verschillende prijscategorieën. Hou er rekening mee dat je enkel online kan betalen. Snel zijn is de boodschap. 

-----

 

Enkele maanden na haar succesvolle terugkeer op het podium met haar felbejubelde shows in The Colosseum at Caesars Palace in Las Vegas kondigt internationale superster Céline Dion aan dat ze ook een langverwachte terugkeer naar België zal maken. Op 20 en 21 juni komt ze voor twee exclusieve concerten naar het Sportpaleis.

Céline Dion, een van de meest (h)erkende, wereldwijd gerespecteerde en succesvolle performers in de geschiedenis van de popmuziek, verkocht tijdens haar ruim 30-jarige carrière bijna 250 miljoen albums. Ze won vijf Grammy Awards, twee Academy Awards, zeven American Music Awards, 20 Juno Awards (Canada) en maar liefst 40 Felix Awards (Québec). In 2004 ontving ze de Diamond award op de World Music Awards voor best verkopende vrouwelijke artieste aller tijden. In 2007 werd ze onderscheiden met een Legend Award op de World Music Awards voor haar wereldwijde succes en haar uitmuntende bijdrage tot de muziekindustrie.

In 2008-2009 ondernam Céline een wereldtournee van een jaar. Ze deed 25 landen aan op vijf continenten en speelde voor meer dan drie miljoen fans, met een recordaantal van 11 uitverkochte shows in het Bell Centre in Montreal.

In juli 2013 gaf Céline een historisch en uniek concert voor 40.000 fans in het Plains of Abraham park in Québec. Dit concert werd gefilmd voor het succesvolle live album Céline une seule fois / Live 2013.

Céline gaat ook door met haar shows in The Colosseum at Caesars Palace van Las Vegas. De kritieken in de media en van fans over de hele wereld zijn immers bijzonder lovend. Het jaar 2016 wordt niet alleen een mijlpaal voor Caesars Palace, dat zijn 50e verjaardag viert, maar ook voor Céline. In 2016 bereikt ze immers de magische grens van 1000 voorstellingen in het Colosseum en op 20 en 21 Juni krijgen haar Belgische fans haar live aan het werk te zien in het Sportpaleis.

Dit evenement is afgelopen

VIP TICKETS

Deel:

EXTRA INFORMATIE


Officiële website:

http://www.celinedion.com/