Christoff, de onbetwiste schlagerkoning van Vlaanderen, verkende het afgelopen jaar al voorzichtig nieuwe muzikale paden met zijn hit-album, ‘Altijd onderweg’. De mix tussen trendy schlager en popmuziek was een schot in de roos. ‘Altijd onderweg’ werd een nummer 1 album met hits als ‘M’n beste vriend’ en ‘Voor jou’ en werd met platina bekroond. Inmiddels bevestigt Christoff door zijn deelname aan het VTM-programma, ‘Liefde voor muziek’, dat hij een echte muzikale duizendpoot is die moeiteloos pop, rock en schlager tot een harmonieus geheel weet te verwerken. Ondertussen scoort Christoff ook in Duitsland met de boysband 'KLUBBB3', samen met Jan Smit en Florian Silbereisen.

Ook Lindsay heeft er een topjaar opzitten. Haar album, ‘Liefde & Muziek’ werd ook nummer 1 en hield zelfs 5 maanden stand in de hoge regionen van Ultratop. ‘Dag en Nacht” en “Bella Romantica’ werden grote hits, die bij elk optreden luidkeels worden meegezongen. Daarmee heeft Lindsay haar hitpalmares met onvergetelijke hits als ‘Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat’ en ‘Ga met me mee’ weer flink uitgebreid.

Ook live zijn Christoff en Lindsay met hun vaste begeleidingsband top of the bill. Hun verrassende set met de vele grote hits zorgen voor gegarandeerd muzikaal genieten voor jong en oud.

Christoff & Lindsay zijn voor het eerst te gast in Knokke, dit wordt ongetwijfeld een concert die u niet mag missen!

 

Hieronder kunt u verschillende formules terugvinden:
VIP: Galadiner voor concert, drank inbegrepen tot 01h00.
Ontvangst om 19 uur
Prijs: 125 euro per persoon

Golden: Champagnetafels, 1/2 fles champagne per persoon + tafelhapjes.
Ontvangst: 21.30 uur
Prijs: 65 euro per persoon

** alle prijzen zijn exclusief reservatiekosten**
stadskledij gewenst **


Deel: