Christoff werd op 18 juni 1976 geboren te Ninove als Christoff De Bolle. Twee jaar later krijgt hij er een zus bij, Lindsay. Samen vormen ze vanaf dat moment een onafscheidelijk stel. Van op prille leeftijd blijkt dat muziek in Christoffs bloed zit want op 3-jarige leeftijd zong hij reeds Vlaamse liedjes op familiefeesten.

Christoff ontpopt zich later meer en meer tot een live performer en de eerste concerten van Christoff worden uitstekend onthaald door het grote publiek. In 2009 zorgt Christoff voor de langste polonaise ooit op het Schlagerfestival in Hasselt. Ondertussen timmert Christoff hard verder aan zijn carrière in Duitsland.

De toekomst ziet er voor Christoff ronduit schitterend uit en de verwachtingen zijn hoog gespannen naar alles wat nog komen gaat, en dit zowel in België als in Duitsland!

19:30 uur : ontvangst VIP-gasten
20:30 uur : deuren open publiek
21:45 uur : begin show avond
22:00 uur : eerste deel optreden Chrisfoff & Lindsay met live orkest
22:50 uur : uitreiking "De Pluim van Affligem"
23:20 uur : tweede deel optreden Christoff & Lindsay met live orkest

‘De Mooiste Nacht’ is een initiatief van vzw De Blauwe Pluim. Deze vereniging werd in het leven geroepen om alle doelgroepen te ondersteunen die de vrije meningsuiting, de persvrijheid en het vrijheidsdenken hoog in het vaandel dragen, promoten en verdedigen. Zij staat in voor de ondersteuning aan vooruitgangsbewuste verenigingen.

Dit evenement is afgelopen


Deel: