OPGELET: HET EVENEMENT WERD VERPLAATST NAAR DE LOTTO ARENA (NET NAAST HET SPORTPALEIS)! TICKETS BLIJVEN GELDIG, MAAR DE (ZIT)PLAATSEN ZIJN ONGENUMMERD BESCHIKBAAR.

Bericht van de organisator. De legendarische rematch tussen Argentinië en België gaat deze avond, maandag 14 november, door zoals gepland, weliswaar zonder Diego Maradona. De organisator bericht hierover het volgende: "Wij vinden het spijtig voor Diego Maradona dat hij dit feest zal moeten missen, maar voor ons als organisator gaat de viering gewoon door en daarom hebben we ook een ganse delegatie van ex-FC Barcelona-spelers uitgenodigd om ons te vervoegen tijdens de festiviteiten in de Lotto Arena te Antwerpen. Tickets worden niet terugbetaald voor Mexico86 door de organisatie."

-----

Nieuwe datum: 14 NOVEMBER

De heruitgave van de voetbalwedstrijd tussen Argentinië onder leiding van Diego Maradona en België onder aanvoering van Jean-Marie Pfaff moet na doktersadvies in Buenos Aires omwille van een blessure van de Argentijnse sterspeler verschoven worden van 19 augustus 2016 naar 14 november 2016. Alle tickets voor de wedstrijd van 19 augustus die al zijn aangekocht blijven geldig !

Historische re-match MEXICO86 met Diego Maradona en Jean Marie Pfaff
 
De zomer van 1986 staat nog altijd op het netvlies van miljoenen Belgen. De Rode Duivels verbaasden de wereld door zich te plaatsen voor de halve finale van de wereldbeker in Mexico. 

Maar één man bleek te sterk: Diego Maradona. De Argentijn, 4 jaar eerder in Spanje geklopt tijdens de openingsmatch van het WK 1982, nam sportieve revanche.

Diego Maradona en Jean Marie Pfaff vinden de 30ste verjaardag een unieke gelegenheid om elkaar in België terug te ontmoeten tijdens een historisch event die het WK 1986 opnieuw zal in de spotlight zetten.

Maandag 14 november 2016 vindt in het Sportpaleis een benefietmatch plaats waarbij de historische wedstrijd tussen Argentinië en België 1986 opnieuw zal gespeeld worden met onder meer de sterspelers Diego Maradona, Jean Marie Pfaff, ex-Rode Duivels 1986 en andere special guests. 

Volgende ex-Rode Duivels lieten al weten dat ze in aanmerking komen voor een selectie: Jean Marie Pfaff, Patrick Vervoort, Michel Renquin, Danny Veyt, Nico Claesen, Gilbert Bodart, Georges Grün en Erwin Vandenbergh.

Een unieke kans die het hart van vele voetbalfans sneller laat slaan!

Dit evenement is afgelopen


Deel: