Festival van de Ambiance brengt 2 Unlimited, Christoff, Rob de Nijs, Jan Smit & 2 Fabiola op één podium

Een vernieuwde website en een fris eigentijds logo zijn nu al de voorbode van de 5de (feest) editie van het Festival van de Ambiance, dat op zaterdag 5 december in ’t Kuipke in Gent plaatsvindt.

Kenmerkend voor het festival is de unieke line-up waarbij Lindsay, Sasha & Davy, Yves Segers, Willy Sommers,  Christoff, De Romeo’s en Jan Smit, moeiteloos het podium delen met 2 Fabiola en 90’s iconen 2 Unlimited.

Deze laatsten spelen trouwens voor het eerst in hun carrière op Gentse bodem. Tussen de optredens wordt het publiek getrakteerd op de beste mixen van deejay Ward.

Eén van de doelstellingen van festivalorganisator Benelive Entertainment bestaat erin om een zo gevarieerd mogelijke affiche samen te stellen. Met het oog op de editie van 5 december is men alvast goed geslaagd in het opzet.

Kris Bloemen: “Vorig jaar hebben we een rondvraag gedaan bij onze festivalgangers, waarbij we peilden naar de unieke kenmerken van ons festival. Naast de unieke locatie van ’t Kuipke in het Gentse Citadelpark, kwam vooral de muzikaal gevarieerde affiche naar boven. Het klopt inderdaad dat je alleen maar op het Festival van de Ambiance het ene moment opgaat in de polonaise en het andere moment staat rond te springen op de stevige beats. Er is één constante op het Festival van de Ambiance en dat is dat alle artiesten tijdens hun optreden alleen maar hun grootste hits en meezingers brengen, waardoor het publiek van de eerste tot de laatste minuut wordt meegezogen in de unieke sfeer van ons festival”. 

Het staat als een paal boven water dat bij de doortochten van Yves Segers, Willy Sommers, Lindsay, De Romeo’s en Christoff  het publiek moeiteloos gaat meezingen. Het zijn stuk voor stuk doorwinterde artiesten die doorheen de jaren vaste waarden zijn geworden in de showbizz. Artiesten die telkens weer het beste van zichzelf geven en ervoor zorgen dat het publiek een topavond beleeft. 

Het Festival van de Ambiance vindt plaats op zaterdag 5 december in ’t Kuipke in Gent met optredens van Sasha & Davy, Yves Segers, Willy Sommers, Christoff, Lindsay, 2 Fabiola, Ward, De Romeo’s, Jan Smit, Rob de Nijs en 2 Unlimited.

Dit evenement is afgelopen


Deel: