Het Witte Paard, een uniek concept in Vlaanderen

Rob de Nijs, Nederlands meest bekende zanger, schittert deze zomer in de nieuwe revue ‘80th Celebration’ in Het Witte Paard in Blankenberge. Sandrine, die reeds drie maal het publiek verblufte met haar vocale kwaliteiten is ook weer van de partij in Blankenberge om de 80ste verjaardag te vieren van Het Witte Paard.

De revue is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde tijdloze muziek, hilarische sketches, machtige dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums. Hij loopt van vrijdag 15 juli tot en met maandag 5 september 2016 in Blankenberge. De affiche wordt vervolledigd met twee internationale verrassingsacts. Glitter en glamour verzekerd ! 

Nele Goossens maakt voor de achtste maal haar opwachting als gastvrouw in de zomershow. Peter Thyssen zal als medegastheer zijn allround kunnen etaleren in '80th Celebration'. Het is zijn vierde opeenvolgende deelname.

Op Patrick Onzia, Dimitri Verhoeven en Laura Seys kunnen we gelukkig ook opnieuw rekenen. De fluwelen stem en het komisch talent van Daisy Thys mag natuurlijk niet ontbreken. Zij zal voor de zevende maal op rij mee het spektakel verzorgen. 

De regie van de revue is in handen van een nieuwe regisseur Jos Dom, onder andere gewerkt voor Zone Stad, Spoed en de musical Peter Pan. Hij staat gekend om theater met dat tikkeltje meer. Het fantastische live-orkest staat naar goede gewoonte onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Nathalie de Bruyn (Kickx N Moves) gaat voor de eerste maal de uitdaging van de choreografie van het showballet aan. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept.