De Romeo’s nodigen uit

Haal boa’s, slingers en hoedjes alvast uit de kast, want op zaterdag 24 oktober zet Het Zingpaleis zijn deuren opnieuw open in de Ethias Arena in Hasselt voor het grootste ambiancefeest van het jaar! Net als in het verleden zijn De Romeo’s opnieuw de gastheren van de avond.

Muzikaal wordt deze 6de editie zonder meer ééntje om in te kaderen, want met een resem herkenbare meezingmedley’s en hun eigen grootste hits zullen De Romeo’s je als volleerde entertainers van de eerste tot de laatste minuut boeien. Je krijgt amper de kans om uit te blazen gezien het hoge tempo van de show en de resem hits en meezingers die aan een recordtempo voorbij zullen komen.

De Romeo’s wisten alweer drie toppers te strikken om voor de gastoptredens te zorgen.

Ronn Moss, Natalia en Paul Severs

Natalia treedt dit najaar niet meer op, maar voor Het Zingpaleis maakt ze graag een uitzondering en komt ze haar grootste hits brengen.

Acteur én zanger Ronn Moss (Ridge Forrester uit Mooi en Meedogenloos) komt dan weer speciaal overgevlogen vanuit Los Angeles, voor zijn allereerste optreden in ons land.

Paul Severs, absoluut icoon van de Vlaamse populaire muziek, zal ongetwijfeld voor één van de grootste meezingmomenten zorgen.

Dresscode = wit!

De Romeo’s roepen iedereen op om dit jaar volledig in het wit naar de Ethias Arena te komen. Witte kleding en witte feestattributen voorzien dus, maar toch vooral de stembanden smeren en de spieren opwarmen, voor een avond zingen, brullen en dansen.

Om het feest helemaal compleet te maken, hebben De Romeo’s het middenplein van de Ethias Arena uitgeroepen tot een zone met alleen maar “Party Seats”. Het is de bedoeling dat je op deze speciale plaatsen mee gaat zingen, springen, dansen, of mee opgaat in de polonaise. Stilzitten ten strengste verboden!

Nog geen kaarten? Bestel dan nu!

Het Zingpaleis wordt naar goede gewoonte voorafgegaan door de uitreiking van de Story Awards!

Dit evenement is afgelopen

VIP TICKETS

Deel: