Ha-ho-hilarisch! Drie jaar na ‘5 voor 12’ draait Jacques Vermeire verder door en gaat ‘Veel Vijven en Zessen’, zijn zesde en nieuwe zaalshow, in feestelijke première, ditmaal in Gent, in de Capitole, en wel op zaterdag 3 oktober. En de oerkomiek maakt er een heuse tournee met XL-shows in uw buurt van.

Een vreugdedansje is hier op zijn plaats!

Want, jazeker, Fonske Verzele beleeft opnieuw hilarische familieavonturen en Kevin Vermeulen heeft nog maar eens een nieuwe vriend. Maar tegelijk is alles nieuw in ‘Veel Vijven en Zessen’, de grappen en ook tal van typetjes.

Gili de la Tirette zet iedereen op het verkeerde been en Dimitri Keerbergen beleeft een climax op iets dat verdraaid veel weg heeft van Tomorrowland. Wablief?! Tomorrowland!? Jazeker, het icoon van de Vlaamse lach is als een onstuimige ster op de dansvloer. Hij danst. En danst! En danst! En de zaal ... gaat spontaan in polonaise. Een polonaise op Tomorrowland? Alleen Jacques Vermeire klaart die klus! Met de glimlach. Met de schaterlach. Met de bulderlach. Een komiek op het toppunt van zijn kunnen.

Maak deel uit van dat nieuwe avondvullende plezier met Jacques Vermeire en bestel nu uw tickets.

Dit evenement is afgelopen


Deel: