Janet Jackson, muziekicoon en winnares van meerdere Grammy Awards, kondigt verdere details van het Europese luik van haar internationale tournee aan. Het startschot van de UNBREAKABLE WORLD TOUR werd op 31 augustus gegeven in Noord-Amerika en werd op laaiende commentaren onthaald. Eén van de meest invloedrijke entertainers keert eindelijk terug naar het podium, om haar nieuwe album ‘Unbreakable’ live voor te stellen. En dat doet ze ook in ons land, op dinsdag 3 mei in het Sportpaleis!

Voor het eerst in zeven jaar, net op de dertigste verjaardag van haar legendarische album ‘Control’, brengt Janet Jackson een nieuwe langspeler uit. ‘Unbreakable’ is sinds 2 oktober beschikbaar en wordt gedragen door eerste single ‘No Sleeep’. Het nummer klom in geen tijd naar de eerste plaats in de Billboard Adult R&B chart en weet die toppositie nu al voor de zevende week op rij aan te houden. Daarmee breekt de zangeres haar eigen record in diezelfde hitlijst, want in 1998 stond ze er met ‘I Get Lonely’ gedurende vijf opeenvolgende weken op nummer 1. Onlangs werd een verrassende tweede single op de fans losgelaten. Het erg dansbare ‘BURNITUP!’ is een samenwerking met Missy Elliott en is tevens een knaller van een openingsnummer op Janets UNBREAKABLE WORLD TOUR.

Zangeres en winnares van een lange resem prestigieuze prijzen, auteur, danseres, choreografe, zakenvrouw en filantroop… Janet Jackson is een veelzijdige vrouw met bergen talent, die zonder twijfel erg invloedrijk is geweest voor de huidige popcultuur. Het is dan ook bijzonder uitkijken naar haar concert op Belgische bodem, op 3 mei 2016 in het Sportpaleis.


Deel: