Junior Musical Kadanza was een regelrecht succes. De musical oogstte veel lof en werd bezocht door meer dan 40.000 mensen. Reden genoeg voor Ketnet om samen met Studio 100 in een nieuw musicalavontuur te stappen, met een geheel nieuwe cast: Ketnet Musical: Kadanza Together. 

Het wordt opnieuw een prachtig spektakel met een nieuwe, straffe cast van 22 getalenteerde jongeren en 3 volwassenen, een leuk verhaal en heel wat spectaculaire  dansmoves. En ja hoor, er zullen weer heel wat hits uit 10 jaar Junior Eurosong in een nieuw jasje te horen zijn!

Ondertussen zijn ook de namen van de hoofdrolspelers bekend: Arne en Maud zullen Ruben en Pipa spelen.

Daarnaast waren de namen van de 3 volwassen rollen al aangekondigd.
Vlaanderens meest bekende radio-dj PETER VAN DE VEIRE zal het beste van zichzelf geven als Coenraad, de overenthousiaste, maar ook overbezorgde kampleider. 
Ketnet Musical-presentatrice TATYANA BELOY speelt de rol Margot, de zangjuf met een hoog rock chick-gehalte. En Ghost Rockers-idool MATTHEW MICHEL zal al zijn dansduivels loslaten als Vince, de hippe dansleraar.
 
Waarover gaat het?
Kadanza Together gaat over twee groepen jongeren die op kamp zijn op dezelfde kampplaats: de ene groep doet een  zangkamp en de andere een danskamp. Het botert niet al te best tussen die twee en dat betert er niet op wanneer een meisje uit de dansgroep en een jongen uit het zangkamp verliefd worden op elkaar. Hoe dat afloopt, zien we volgend jaar in Kadanza Together, een musical die opnieuw volop zal putten uit het rijke repertoire van Junior Eurosong.
 
De Star Seats zijn de beste plaatsen in de zaal. Bovendien krijg je per 2 tickets van deze categorie een grote, gehandtekende fanposter (af te halen op de dag van de voorstelling). Voor de allergrootste fans!


Deel: