Geniet ook van 'Lord of the Rings - The Return of the King' het derde en laatste deel van deze filmtriologie op 30 december 2016 in het Sportpaleis. Klik hier voor meer informatie.

 

Herbeleef het tweede luik van de spectaculaire filmtrilogie ‘Lord of the Rings’ live in concert!

In ‘The Two Towers’, het tweede hoofdstuk van de saga, gaat de wereld gebukt onder de sombere schaduw van Mordor en de dreiging van de kwaadaardige Ene Ring. De partituur van ‘The Two Towers’ is dan ook complexer dan ‘The Fellowship of the Ring’, het eerste deel.

“Aan het eind van het eerste deel van de trilogie valt het Genootschap door onenigheid in drie groepen uit elkaar,” aldus componist Howard Shore. “‘The Two Towers’ volgt die versplintering … de scherven van het Genootschap als het ware. In dit deel vertelt de muziek dus drie verschillende verhalen in hetzelfde relaas.”

Tijdens het filmconcert op 26 december 2015 in het Sportpaleis zal het tweede luik van de saga ‘The Lord of the Rings’ integraal vertoond worden op groot scherm. De met een Oscar bekroonde filmmuziek van Howard Shore wordt tot leven gebracht door een orkest en koor van niet minder dan 250 personen!

Beleef deze visuele parel van Peter Jackson in combinatie met de sublieme compositie van Howard Shore!

Dit evenement is afgelopen

VIP TICKETS

Deel:

EXTRA INFORMATIE