De straffe live-band rond maestroloog Guga Baúl

Wie nu nog niet van Radio Guga heeft gehoord, heeft de afgelopen maanden onder een steen geleefd. De theatertournee met zijn indrukwekkende liveband ging met veel toeters en bellen van start en kreeg ontzettend veel media-belangstelling. Terecht, want trouw aan zijn talent kruipt stemmenimitator Guga Baúl op meesterlijke wijze in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Al die media-aandacht ontketende een ware stormloop op de zitplaatsen.

Omdat heel wat fans op hun honger bleven zitten, steekt Radio Guga met plezier een tandje bij. Met onder meer een extra concert op 31 maart in Capitole Gent, op 13 mei in Ethias Theater Hasselt en op 19 mei in Stadsschouwburg Antwerpen.

Je hebt dus geen groot budget, tijd en/of een teletijdmachine meer nodig om concerten mee te maken van bv. Novastar, Gorki, Mumford & Sons, Bart Peeters, Clouseau, Jacques Brel, Avici, Hozier, George Ezra, Guido Belcanto, Elvis Presley, Editors, Herman van Veen, Gabriel Rios en vele anderen. Radio Guga tovert ze allemaal schijnbaar moeiteloos op het podium. Het enige wat jij moet doen, is vliegensvlug een ticket kopen!


Bandbezetting:

Guga Baúl (zang)
Joost Van den Broeck (drums)
Bert Embrechts (bas)
Filip Bollaert (gitaar)
Jacques Motmans (toetsen)

Dit evenement is afgelopen


Deel:

EXTRA INFORMATIE


Officiële website:

http://www.gugabaul.be