Concert van 13 november in Vorst verplaatst naar 14 november

Simple Minds kondigt aan dat het concert voorzien op vrijdag 13 november in Vorst Nationaal één dag later zal plaatsvinden. De Schotse band zal zich op 13 november wel al op Belgische bodem bevinden voor een generale repetitie, alvorens ze hun najaarstournee aftrappen. En die aftrap zal dus op zaterdag 14 november gegeven worden in Vorst Nationaal.

Tickets voor het concert op 13 november blijven uiteraard gewoon gelden voor de nieuwe datum. Tickethouders die zich niet kunnen vrijmaken voor de nieuwe datum, worden uitgenodigd zich vóór 30 juni te wenden tot hun verkooppunt voor een volledige terugbetaling.

De show in de Lotto Arena, op zondag 15 november, zal gewoon plaatsvinden zoals gepland.

Er zijn nog tickets beschikbaar, zowel voor het concert in Brussel als voor het concert in Antwerpen.

Een straffe terugkeer

Een straffe terugkeer voor het Schotse vijftal, zoniet één van de allerstrafste van de laatste jaren. Jim Kerr en zijn band zijn in bloedvorm en dat heeft zich de afgelopen jaren zowel op het podium geuit, met enkele vijfsterrenconcerten (Koninklijk Circus, Vorst, Lotto Arena, Rock Werchter, TW Classic), als op hun platen, ’5×5’ en natuurlijk ook ‘Celebrate – The Greatest Hits + Collection’. Dit laatste album geeft een prachtig overzicht van de indrukwekkende vijfendertigjarige carrière van één van de sterkste Britse rockgroepen aller tijden. Van ‘Promised You A Miracle’ tot ‘Glittering Prize’, over ‘Waterfront’, ‘Sanctify Yourself’, ‘Belfast Child’, ‘Mandela Day’ en natuurlijk ook de allergrootste brokkenmakers ‘Don’t You (Forget About Me)’ en ‘Alive & Kicking’.

De lange lijst onvergetelijke klassiekers maken al vele jaren het mooie weer op menige playlist. Maar Simple Minds hoeft niet uitsluitend te teren op de ongelooflijke discografie uit het verleden, ze hebben ook nog een hele toekomst voor zich en zijn zeker niet van plan stil te zitten. De release van hun gloednieuwe langspeler ‘Big Music’ is daar het beste bewijs van. Eerste single ‘Honest Town’ werd samen geschreven met Iain Cook van Chvrches en is een emotioneel nummer ter gedachtenis aan Jim Kerrs moeder, die vier jaar geleden overleed in Glasgow.

In de herfst van 2015 komt de band het nieuwe werk live aan ons voorstellen met twee Belgische concerten. Zaterdag 14 november (gewijzigde datum!) staat Simple Minds op de planken van Vorst Nationaal, zondag 15 november tekenen ze present in de Lotto Arena.

Dit evenement is afgelopen

VIP TICKETS

Deel:

EXTRA INFORMATIE


Officiƫle website:

http://www.simpleminds.com/