Eindelijk herenigd! Om de dertigste verjaardag van Simply Red te vieren trekken de bandleden er in 2015 nog eens samen op uit. “Ik hou van verjaardagen, en dit is een belangrijke”, aldus Mick Hucknall, “30 jaar! Het is bijna niet te geloven. Wat een fantastisch moment voor een reünie”. Op de setlist van de feestelijke Big Love World Tour staan voor de gelegenheid ook al hun grootste hits. Meezingen met ‘Holding Back The Years’, ‘If You Don’t Know Me By Now’, ‘Love The Thought’, ‘Money’s Too Tight’, ‘Wanna Fall From The Stars’ en zoveel andere onsterfelijke nummers kan ook in ons land, want de wereldtournee houdt op 18 november 2015 halt in het Sportpaleis!

 

Simply Red, dat is vandaag Mick Hucknall (zang), Ian Kirkham (saxofoon), Kenji Suzuki (gitaar), Steve Lewinson (basgitaar), Dave Clayton (keyboard), Roman Roth (drums) en Kevin Robinson (trompet en fluit). Sinds hun debuut in 1985 hebben ze wereldwijd meer dan 60 miljoen albums verkocht. Uit onderzoek is gebleken dat zeker één op de vijf Britse gezinnen in het bezit is van een Simply Red-album. De band heeft een onwaarschijnlijk palmares opgebouwd en met hun melodieuze, soulvolle songs hebben ze jarenlang de Britse muziekscene geïnspireerd en beïnvloed.

Na een onderbreking van 5 jaar, waarin Mick Hucknall zich voornamelijk geconcentreerd heeft op de opvoeding van zijn dochter, pikken de Britten de draad terug op! Ze kondigden en splinternieuwe wereldtournee aan en plannen ook een Belgische passage. Dé comeback van 2015, op woensdag 18 november in het Antwerpse Sportpaleis. Reserveer nu al je plaatsen!

Dit evenement is afgelopen

VIP TICKETS

Deel:

EXTRA INFORMATIE


Officiƫle website:

http://www.simplyred.com/