U2’S iNNOCENCE + eXPERIENCE TOUR 2015 OP 13 EN 14 OKTOBER IN HET SPORTPALEIS IS UITVERKOCHT!

In geen tijd waren alle beschikbare tickets voor de Belgische concerten van U2 de deur uit. Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Deze tickets zijn mogelijk ongeldig. Je loopt het risico de toegang tot het concert geweigerd te worden. Meer hierover op ilovemyticket.be.

iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour

Live Nation kondigde de data van U2’s langverwachte iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour 2015 aan. De tournee brengt U2 voor het eerst in meer dan tien jaar nog eens naar indoorconcertzalen en zal 19 Noord-Amerikaanse en Europese steden aandoen. Bovenop deze tourdata staan er voor het einde van 2015 nog enkele speciale shows in Dublin op het programma, ter gelegenheid van het door U2 opgerichte Music Generation-project.

De iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour volgt op de release van U2’s dertiende studioalbum ‘Songs Of Innocence’, dat niet alleen gratis aangeboden werd aan leden van u2.com, maar door Apple ook zeer genereus geschonken werd aan meer dan een half miljard klanten van iTunes Music Store. Tot op heden werd ‘Songs Of Innocence’ al 81 miljoen keer gestreamd en door 30 miljoen fans wereldwijd gedownload.

“We gaan proberen om elke avond een compleet verschillende sfeer te creëren”, zegt Bono. “En we gaan ons amuseren met het spelen met het idee van onschuld (innocence) en ervaring (experience). We onthullen binnenkort meer!”

Arthur Fogel, president van Global Touring en voorzitter van Global Music over de tournee: “Na de 360° Tour, die alle records brak, kiest U2 nu voor een meer intieme setting, maar ze willen minstens even baanbrekend zijn!”

De iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour 2015 houdt op dinsdag 13 en woensdag 14 oktober halt in het Sportpaleis. Tickets voor beide concerten zijn beschikbaar vanaf maandag 8 december om 9 uur. Voor leden van de U2 Fanclub is er echter een exclusieve presale die loopt van donderdagochtend 4 december, 10 uur tot zaterdagmiddag 6 december, 12 uur, via u2.com.

UPS is de logistieke leverancier voor de tournee. Ron Rogowski, UPS Vice President Global Brand en Sponsorships, zegt bijzonder opgetogen te zijn om nauw samen te werken met U2 en Live Nation voor deze schitterende tour. “We zullen hen op een zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijke manier voorzien van snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid.”

Dit evenement is afgelopen

VIP TICKETS

Deel: