Het concert van Rene Froger op 23 januari in Hasselt wordt verplaatst en vindt plaats op 8 oktober in Antwerpen. 

Door omstandigheden wordt het concert van Rene Froger van zaterdag 23 januari 2016 in het Ethias Theater in Hasselt verplaatst naar Antwerpen in het najaar. De nieuwe datum die is voorzien, is zaterdag 8 oktober 2016 in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

Wie een ticket voor het concert in Hasselt heeft gekocht, krijgt de kans om dit ofwel om te boeken naar het nieuwe concert in Antwerpen, ofwel een terugbetaling aan te vragen.

Om uw tickets om te boeken, vragen wij u om ons te contacteren op het nummer 070 345 345 (max 0,30 euro/min) of via e-mail: customer@teleticketservice.com.

Wil je graag een volledige terugbetaling, vul dan a.u.b. dit online formulier in.

-----

Met zijn theatershow ‘René Froger 30 jaar Hits in Concert’ trakteert de populaire Nederlandse zanger je op een muzikale belevenis. René blikt terug op 30 jaar tophits… Van de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers: alle muzikale pareltjes passeren in dit bijzondere concert de revue.

Een avond lang zingen, swingen en genieten met rasentertainer nummer 1. Deze show is het beste te omschrijven als ‘een intiem feest der herkenning’ waarbij het repertoire ongetwijfeld bij het publiek vele mooie herinneringen op zal roepen. Kortom, een muzikale smaakmaker van de bovenste plank!

Een speciaal samengesteld orkest en de vertrouwde Frogettes begeleiden René Froger in deze ‘high-personality’-show waarin René bewijst niet voor niets 30 jaar aan de top van de showbusiness te staan.


Deel: