Zaterdag 1 april (geen grap hoor!) duiken we samen met radiozender MNM opnieuw in het verleden en nemen je mee naar die fantastische jaren 90 en 2000.

De jaren dat 2 Unlimited, SNAP!, Milk Inc, Faithless, Get Ready, Clouseau, Spice Girls en Samson & Gert enzovoort de hitlijsten bestormden. En de periode dat je urenlang zoet was met een rubik’s cube, een furby, het verzamelen van flippo’s of een tamagotchi, de moonwalk danste en in fluokleding rondliep.

Die lekkere tijd, uit de leukste decennia ooit, herleeft op zaterdag 1 april in het Sportpaleis met geweldige live-acts, een indrukwekkend decor, kortom, alles zal voorhanden zijn om je opnieuw in de 90s en de jaren 2000 te voelen!

Deuren: 20 - 6 uur
Aanvang live show: 22 uur
Regular ticket: 38,5 euro (inclusief servicekosten)

 
10de verjaardageditie = 10 artiesten

Dit zijn  de eerste 4 artiesten van dee 10de verjaardageditie, binnenkort worden de resterende 6 artiesten namen bekendgemaakt !

Get Ready

Jimmy Sammijn, Koen Bruggeman, Jean-Marie Desreux en Glenn Degendt, samen de ORIGINELE BEZETTING van Get Ready, maakten tijdens de Peter Van de Veire Ochtendshow van 10 januari bekend dat ze terug bij elkaar zijn en voor een eerste maal zullen optreden op MNM Back to the 90s & Nillies op zaterdag 1 april in het Sportpaleis. Get Ready was in de jaren 90 de Belgische boysband bij uitstek die menig meisjeshart sneller deed slaan. Ze scoorden nr.1-hits met ‘Diep’, Marjolijn’, ‘Samen’, ‘Laat’ en ‘Vuur’.

5IVE

5ive werd opgericht en samengebracht door de producers die al eerder Spice Girls hadden opgericht.  Succes was dus verzekerd! Met hun eerste single in 1998, Slam dunk (da funk), bestormden ze de Europese hitlijsten en zouden ze de komende jaren deze blijven bezetten hit na hit na hit. In totaal behaalde de band in de UK drie nummer 1-hits.  In Benelux hadden ze maar liefst 5 top 10 hits met ‘Slam Dunk’, ‘Let’s Dance’ ‘Keep On Movin’, ‘If Ya Getting’ Down’ en ‘Got the Feeling’. Wereldwijd verkocht de immens populaire boysband meer dan 20 miljoen cd’s. In 2015 tourden ze met een uitverkochte 'The Greatest Hits'-tour doorheen de UK en Nederland. Op onze 10 verjaardageditie zullen de decibels de hoogte inschieten want….. Ladies screammmm …. because here is 5ive !
 
ROBIN S

Robin S, in 2009 eerste maal op BACK TO THE 90’s, scoorde in de jaren ’90 een dijk van een hit met ‘Show Me Love’. De track stond wereldwijd bovenaan de hitlijsten en is eigenlijk de referentie-song van de jaren ‘90. Enkele jaren geleden werd ‘Show Me Love’ opnieuw een hit en stond Robin S in Nederland gedurende enkele weken terug op nummer 1 en ook in België werd ‘Show Me Love’ opnieuw grijs gedraaid. Op You Tube is de song intussen al 15 miljoen keer bekeken.
 
Marshall Masters

Marshall Masters is een project van de Duitse producer Marc Acardipane, de godfather van het hardcore housegenre. De twee monsterhits ‘Don’t Touch That Stereo’ en vooral ‘I Like It Loud’ met hun pompende beats zullen op 1 april door het Sportpaleis knallen. We gonna play it loud…

Meer namen volgen later.

EXTRA INFORMATIE