Update: Bazart verkoopt Lotto Arena uit op één dag

Ongezien! Hun debuutplaat 'Echo' moet nog uitkomen en toch verkopen de mannen zomaar even de Lotto Arena uit op één dag tijd. De ticketverkoop voor het concert van 1 april ging loeihard! Er zijn op dit ogenblik nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Van zodra de allerlaatste tickets de deur uit zijn zal er een wachtshow aangelegd worden. Zich daarvoor registreren is steeds zinvol, want indien er een tweede show volgt, worden ingeschreven fans automatisch gecontacteerd om de reservatie te bevestigen. Door de enorme vraag naar tickets bekijkt Bazart alvast de mogelijkheid om een extra concert aan hun agenda toe te voegen. 

--------------------------------

Hun debuutplaat moet nog uitkomen en toch speelden ze deze zomer de grote festivals plat. Straf! Bazart. Enfants terribles met een blanke pit. Hedendaagse, donkere, dromerige en Nederlandstalige indiepop. En Vlaanderen zat er duidelijk op te wachten. In een paar maanden tijd wisten ze zich tot absolute publiekslieveling te ontpoppen.

“Ik vertrek vanuit een donker kamertje in mijn hoofd”, aldus Mathieu Terryn van Bazart. Uit die schemerwereld distilleert Bazart de weemoed voor zijn stuwende elektropopsongs. Het breekijzer richting groot publiek was de megahit “Goud”, met die geweldige slagzin ‘liever snel naar de hel dan traag naar de hemel’, en goed voor... goud! Jongste single “Chaos” is minstens even aanstekelijk. Beide nummers zijn geplukt uit het langverwachte debuut ‘Echo’, dat op 7 oktober in de rekken komt te liggen.

Het Gents-Antwerpse vijftal stelt zijn eerste langspeler voor met twee live-concerten in de Ancienne Belgique. Tickets daarvoor waren in geen tijd allemaal de deur uit. Bazart is klaar voor het grotere werk. En dus kondigen ze vandaag hun eerste arenashow aan! Bazart op zaterdag 1 april in de Lotto Arena, dat mag je niet gemist hebben.

Timing


Opening deuren om 18.30 uur. Informatie over het verdere tijdschema volgt.

EXTRA INFORMATIE


Officiële website:

vi.be/bazart