Tickets worden vóór 1 november bezorgd

Het wordt stilaan aftellen naar Clouseau Danst op 9 en 10 december en op 7 januari in het Sportpaleis. De plannen krijgen vorm van hoe de show eruit zal zien en waar de podia hun plaats krijgen. Dat betekent dat binnenkort ook de plaatsen toegewezen kunnen worden aan wie reserveerde.

Snelle bestellers konden alleen het gewenste aantal tickets en een prijscategorie kenbaar maken. De precieze invulling van de plaatsen zou later gebeuren in volgorde van besteldatum. Deze werkwijze stelde de organisator in staat om, na het uittekenen van de productie, de plaatsen met de beste zichtbaarheid te garanderen aan de snelste bestellers. Door de tickets pas later te bezorgen worden ook de zwarte markt en de fraude met tickets, waaronder de doorverkoop tegen hogere prijzen, bestreden. De doorverkoop van tickets tegen woekerprijzen is illegaal in België. Dit mogelijk maken via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

De tickets voor Clouseau Danst zullen in de laatste week van oktober en zeker vóór 1 november worden bezorgd. Clouseau en organisator PSE-Belgium danken de fans voor hun begrip en geduld!

----------------

Update! Extra concert op zaterdag 7 januari 2017

Het wordt weer Clouseautijd in het Sportpaleis. Dat betekent: tijd om te feesten en te swingen! Clouseau Danst op vrijdag 9 en zaterdag 10 december en zaterdag 7 januari en alle fans worden uitgenodigd om mee te bewegen!

Inderdaad, Koen en Kris Wauters voegen in december 2016 een nieuw hoofdstuk toe aan hun succesvolle verhaal in het Sportpaleis. Nu al staan ze te popelen om weer veel volk in beweging te brengen naar én in de grootste zaal van het land.

“Met een nieuw album in het vooruitzicht hebben we ook zelf ontzettend veel zin om te bewegen”, zegt Koen Wauters. “Het album verschijnt in het voorjaar en het wordt een plaat met veel uptempo, dansbare muziek. De titel van het album wordt dan ook ‘Clouseau Danst’ en het was bij ons meteen duidelijk dat de Sportpaleisconcerten in december 2016 dezelfde naam moesten dragen. Want niks is leuker dan ons publiek heerlijk uit de bol zien gaan en met deze muziek moet dat zeker lukken! We kunnen niet wachten om eraan te beginnen…”

“Begin oktober brachten we de single ‘Zin om te bewegen’ uit als voorbode van het nieuwe album”, gaat Kris Wauters verder. “Een goede verstaander zal meteen hebben begrepen dat een heel dansbare plaat mag worden verwacht. Na de release ook weer naar het Sportpaleis, dat was voor ons de logische volgende stap.”

Opgelet! Ticketbestellers zullen niet meteen hun plaatsen toegewezen krijgen. Jan Van Esbroeck verduidelijkt: “De fans zullen hun prijscategorie kunnen kiezen, maar ontvangen nog geen tickets. We willen de snelste bestellers namelijk ook de beste plaatsen aanbieden, maar dat kan pas wanneer we weten hoe de productie eruit zal zien en waar het podium of de podia in de zaal opgesteld zullen worden.”

“We houden de toegangsprijzen ook weer heel laag, zodat iedereen erbij kan zijn. En omdat naar Clouseau in het Sportpaleis gaan een groepsgebeuren is, voorzien we ook heel aantrekkelijke groepskortingen. Niets hoeft de fans dus tegen te houden om zo snel mogelijk te reserveren”, knipoogt Jan.

Dertien wordt geluksgetal

CLouseau Danst is de dertiende Clouseau-jaargang in het Sportpaleis. Het succesverhaal van Koen en Kris Wauters in de grootste zaal van het land begon in 2000, een jaar na enkele bijzonder goed onthaalde verrassingsoptredens op Night of the Proms. Met hun eigen programma Clouseau & Orkest, onder begeleiding van het Proms-orkest Il Novecento, vulden ze twee keer het Sportpaleis. Dit was meteen de start van een jarenlange reeks uitverkochte concerten. Vanaf 2001 werden vele tienduizenden fans jaar na jaar en avond na avond getrakteerd op fenomenale shows die imponeerden met indrukwekkende podia en catwalks, bijzondere gasten, maar vooral met heel veel verrassende bewerkingen van alle Clouseau-hits.

Van Clouseau Speciale Editie en Speciale Editie II ging het crescendo met Clouseau in ’t midden, Clouseau vanbinnen, Clouseau in ’t lang, Clouseau in ’t dubbel, Clouseau20, Clouseau Crescendo en Clouseau 10×10. In 2008 en 2009 wuifden Koen en Kris ook nog eens het jaar uit met een bijzondere eindejaarsparty. En toen was er in 2010 het afscheid van het Sportpaleis met De Laatste Ronde.

De draad werd na de sabbatical weer opgenomen in 2014 met Clouseau Centraal. De teller van eigen Clouseau-shows kwam hiermee op 120 optredens, die werden bijgewoond door welgeteld 1.808.477 bezoekers.

Tickets

€ 24 staanplaats balkon
€ 30 staanplaats middenplein
€ 34 zitplaats balkon
€ 44 zitplaats 2de cat. tribune en rolstoelplaats
€ 49 zitplaats 1ste cat. tribune

Groepskortingen

Groepskortingen zijn mogelijk vanaf 20 personen en kunnen worden besteld via groepen@sportpaleisgroep.be

tickets € 44 en € 49: € 5 korting
tickets van € 34: € 4 korting
tickets van € 30 (staanplaats middenplein): € 3 korting

BEKIJK ANDERE DATA