Deze actie is afgelopen. Wil je er nog bij zijn, bestel dan hier je tickets?

 

Update: David Guetta omringt zich met Belgisch dj-talent tijdens zijn optreden in de Ethias Arena

De line-up voor "Legendz feat. David Guetta” is compleet en oogt indrukwekkender dan ooit! De Franse dj-ster laat zich die avond omringen door uitsluitend ambitieuze en vooral erg beloftevolle Belgische dj’s. Opvallend is de komst van Sem Thomasson en Kenn Colt. Beide Limburgse dj’s en producers timmeren hard aan een internationale carrière en staan, met de steun van het platenlabel Warner Music, aan de vooravond van hun doorbraak. Sam en Ken worden in de line-up bijgestaan door ‘Legendz residents’ DJ Flash en Ice Kream. Na Tomorrowland afgelopen zomer is dit de enige kans om David Guetta aan het werk te zien in België!

Uniek optreden van ‘s werelds grootste en bekendste dj

Voor de 11de editie van het event Legendz feat. David Guetta slaat de Luikse organisator de handen in elkaar met de Ethias Arena in Hasselt. De grote Limburgse evenementenhal zal op vrijdag 21 oktober onderdak bieden aan David Guetta, zowat de bekendste dj ter wereld, en diens indrukwekkende productie waarmee hij de wereld rondreist en clubs en concertzalen uit hun dak laat gaan.

De keuze voor de Ethias Arena is niet toevallig. David Guetta organiseerde nooit eerder een eigen optreden in Hasselt en bij uitbreiding in Vlaanderen en de zaal is één van de weinige locaties die een productie van een dergelijke omvang onderdak kan bieden. Met events als Sensation, I Love the 90’s, Regi in the Mix en vele andere heeft de zaal al ruimschoots haar kwaliteiten bewezen als ideale locatie voor dance-events. Dat Luik ook nog eens op een steenworp ligt is mooi meegenomen. Luik is niet alleen de thuisstad van Legendz, dat in 2006 voor het eerst David Guetta uitnodigde, maar ook een beetje van Guetta zelf, want zijn moeder is van “La Cité Ardente” (“De Vurige Stede”) afkomstig.

Grootste en bekendste dj ter wereld

Met de komst van David Guetta haalt de Ethias Arena een wereldster van formaat in huis. De ondertussen 48-jarige dj heeft een indrukwekkend palmares op zijn naam staan en mag gerust een voorbeeld en inspiratie worden genoemd voor een hele generatie dj’s en artiesten. Hij is dan ook een vaste gast in de Belgische hitlijsten en de meeste radiostations hebben hem in hun playlist staan.

Zijn hele carrière omschrijven is onbegonnen werk, maar toch stippen we graag enkele hoogtepunten aan. Zijn album ‘One Love’ uit 2009 werd 3 miljoen keer verkocht en leverde hem een Grammy Award op. Datzelfde jaar brak hij door bij het grote publiek met ‘I Gotta Feeling’ van The Black Eyed Peas, een hit die hij mee producete en die hij zelf ook verschillende keren remixte. Dat opende de deur voor samenwerkingen met artiesten als Rihanna, Kelly Rowland, Akon, Sia, Usher, Flo Rida en vele anderen. In 2011 werd hij Nr 1 DJ van de wereld in de DJ Mag Top 100. Sindsdien is hij blijven verrassen met een constante stroom aan aanstekelijke hits. Ook in België is de Franse dj mateloos populair. In de Ultratop prijkt hij met 36 hitnoteringen, waarvan er 19 de top 10 haalden en 9 doorstootten naar de top 5. Ook zijn albums gaan bij ons heel vlot over de toonbank.

Officiële EK 2016-song

Voor David Guetta belooft 2016 wel een heel bijzonder jaar te worden. Op vraag van de UEFA maakt hij het officiële lied ‘This One’s For You’ voor het EK van 2016. Hij zal een unieke dj-set spelen voor de aftrap die op 10 juni wordt gegeven in het Stade de France en door miljoenen mensen wereldwijd live zal worden bekeken. Daarnaast blijft hij de wereld rondreizen en speelt hij op de grootste events en in de meest prestigieuze clubs.

Belgische fans zullen David Guetta dit jaar alleen aan het werk kunnen zien tijdens het al hopeloos uitverkochte Tomorrowland én nu dus ook op 21 oktober in de Ethias Arena Hasselt. Een niet te missen kans!

Het optreden vangt aan om 21.00 uur en zal eindigen om 4.00 uur.
Kinderen tot 14 jaar moeten begeleid worden.

1/ Cera Voordeeltarief

* Regular ticket: 24 euro

2/ Restaurant en drankbonnen

De bovenstaande formules zijn optioneel aan te vullen met een diner vooraf en/of met drankvouchers die geldig zijn in de zaal, de VIP-ruimte en het restaurant.

* VIP Restaurant in Ethias Suite : 49,96 euro * per persoon, beschikbaar vanaf 2 personen
* Brasserie Restaurant in Esplanade van de Grenslandhallen: 36,12 euro *
* Drankvoucher: 21 drankbonnen (ter plaatse om te wisselen)

Klik hier om te bestellen.


* = Exclusief btw


Deel:

EXTRA INFORMATIE


Officiƫle website:

www.davidguetta.com/