KLIK HIER VOOR DE WACHTLIJST

Support act: Faces on TV

Faces on TV in de Lotto Arena. Jasper Maekelberg, man on fire! Naast het feit dat ongeveer de hele Belgische muziekscene van zijn wonderlijke producties smult – Bazart, Tsar B, Warhaus, Gabriel Rios, Jef Neve, … - scoort de Gentse multi-instrumentalist eveneens met zijn band Faces On TV. Trippop noemen ze het zelf met een donkere, avontuurlijke sound die het midden houdt tussen Gotye, Beck en Radiohead.

Hun aanstekelijke single ‘Love/Dead’ heeft bijna 1 miljoen streams op Spotify en wordt bedolven onder lovende commentaar à la “Sad but Sexy”. Na een bomvolle festival zomer en een uitverkochte AB zijn ze volop aan het werken aan hun debuut album. Maar ze verlaten graag hun kelder om Mauro gedag te zwaaien in een uitverkochte Lotto Arena. 

---

dEUS -nog één laatste keer met Mauro- op vrijdag 10 februari  in de Lotto Arena in Antwerpen

Mauro Pawlowski zwaait dEUS uit. Twaalf jaar was hij vast bandlid. Met Mauro aan hun zijde kenden Tom Barman, Klaas Janzoons, Stéphane Misseghers en Alan Gevaert gouden en zeer creatieve dEUS tijden.  Mauro bewandelt vanaf nu weer zijn eigen weg. Zijn nieuwste werk is in het Nederlands. Als Maurits Pauwels brengt hij het betere Vlaamse lied. Net verscheen het debuutalbum "Afscheid in Kloten".
 
dEUS zwaait Mauro Pawlowski uit. Feestelijk. In koekenstad Antwerpen. Op vrijdag 10 februari treedt dEUS -een laatste keer met Mauro in de rangen- op in de Lotto Arena.  Daarna gaat het licht uit. Voor even. dEUS gaat op zoek naar zijn nieuwe bezetting.
 
De ticketverkoop voor de grote finale van dEUS met Mauro start nu vrijdag 7 oktober om 13 uur. Een ticket (incl.servicekosten) kost 43 euro.

Dit evenement is afgelopen


Deel:

Timing


18:30 deuren en zaaldeuren open
20:00 Faces on TV (support act)
21:00 dEUS
23:00 verwacht einde
(onder voorbehoud)

EXTRA INFORMATIE


Officiƫle website:

www.dEUS.be